Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 19:36:03
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Rusty Cooley  (Prečítané 4575 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #15 kedy: 16. Január , 2006, 17:09:33 »

gitarista, ktory zvladne hrat citlivo a s peknym tonom, no nezvlada narocnejsie techniky, bude vzdy v nevyhode oproti gitaristovi, ktory zvlada hrat rovnako citlivo a s peknym tonom, no ma k tomu premakane vsetky techniky. osobne mi to pripada ako samozrejme, ale mozno je fajn pripomenut to takto ocividne Žmurk
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 16. Január , 2006, 19:48:49 »

...tak teraz mas uplnu pravdu iggy..tak to ma byt... pre mna je takym typickym prikladom Petrucci... ked zahra pomaly tak to ma hlavu aj patu, je to melodicke, no proste radost pocuvat, no vie aj daleko viac premakane techniky..
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 04. Január , 2011, 06:49:54 »

nedavno som sa k cemu dostal preklikavanim videi na youtube, zaujal ma home kvalitou tak som išiel patrať čo je zač kapely a podobne.. a našiel som solovy album ktory vydal... a potvrdilo sa mi pravidlo že dobry gitarista neznamena dobry skladatel....
Zaznamenané
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

When it's too loud, you are too old

« Odpoveď #18 kedy: 04. Január , 2011, 12:12:50 »

nedavno som sa k cemu dostal preklikavanim videi na youtube, zaujal ma home kvalitou tak som išiel patrať čo je zač kapely a podobne.. a našiel som solovy album ktory vydal... a potvrdilo sa mi pravidlo že dobry gitarista neznamena dobry skladatel....

Tak si este checkni jeho kapelu Outworld alebo Day of Reckoning....
...mozno sa ti iba netrafil do vkusu ako skladatel Žmurk ......
Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #19 kedy: 04. Január , 2011, 12:51:42 »

Skoda ze Carlos Zema odisiel v priebehu nahravania druheho albumu Outworld. Mohla to byt pecka. Este aj po dvoch rokoch (iii uz 3 sak je 2011 No hanbím sa..) pocuvam tie 4 dema co som neoficialne ujebal  Bavím sa skvele Blindness vyzeral byt naj song... Teraz v Day Of Reckoning reprodukuju hudbu s moderne ovplynenym vokalom co sa mi uz moc nelubi... je to uz take tuctove  Nechajte ma vydýchať
« Posledná zmena: 04. Január , 2011, 12:52:22 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

When it's too loud, you are too old

« Odpoveď #20 kedy: 04. Január , 2011, 15:36:00 »

no na dvojku som bol zvedavy aj ja skoda ze to nevyslo.... basaka a klavesaka zase uje.al Reece Fulwood do Eumerii  Bavím sa skvele na 19rocneho slusny vykon :)
toho Outworld-u ale je skoda no... fajn muzika urciet lepsia ako Day....
Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.027 sekund, 22 otázok.