stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 11. November , 2013, 20:06:39 » |
|
to je fakt že nehrajú tak ako rola G12H 100 , ale zase ako viem su aj G12 H 100 zo zeleno u membranou a bez tých zlatých upínakov a tie hraju zase inak už tvrdšie , ono už len nápad davat tie zlate uchyty na kable je na gitarovu bednu podla mňa nezmysel /otrasy môžu časom povoliť závit / , len ak je to uk celestion by ma zaujímalo čo tým firma chcela povedať , lebo všeobecne G12H su pokladané za výborne repra na gitaru ono asi ich skusim vyskušat na POD line 6 cez peavy CS400 , ale na lampu bez nejakeho vystredovaneho repra je pravda že tam chýbaju stredy ,ale zase na gitaru ma basi super aspoň podla mojich uší , na basu neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 11. November , 2013, 20:32:15 » |
|
ved tu rastis daval link na forum, kde je odpoved z celestionu, ze je to fake - zle logo, blbe konektory a taku farbu membran nerobili
|
|
« Posledná zmena: 11. November , 2013, 20:41:10 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 11. November , 2013, 20:46:07 » |
|
neviem po anglicky ale ak teda z Uk písali s firmi že to neni ich tak to neni ich
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 11. November , 2013, 21:59:27 » |
|
ktosi tam pisal, ze sa pytal u Celestionu a odtial mu niekto odpisal:
Dear Pro.
Judging from a photo you have sent to me I believe that this is not an original Celestion speaker. Here are just few reasons to make me say this:
1. Wrong Celestion label (triangle is missing within the letter ‘C’ on the logo’ 2. CELESTION insignia on the edge of the speaker basket is missing 3. Cable terminals are the wrong ones since we are not using push terminals 4. ……
Please find attached a photo of an original G12H-100 speaker and you will see the differences by yourself.
Best regards. Mehmed
v skratke - ze nesedi logo, kablove uchyty... a poslali mu tam fotku, ako ma vyzerat G12H.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 11. November , 2013, 22:06:16 » |
|
... inak by som z tej odpovede este nutne nevyvodzoval, ze to neni vyrobok od Celestionu. uz sa mi stalo, ze sa vyrobca nehlasil k vlastnemu starsiemu vyrobku - jednoducho nejaky typek v kancli moze poznat aktualny katalog a z toho vyvodi, ze ine uz nerobia alebo nerobili... kludne to mohla byt nejaka jednorazova velka dodavka podla nejakej specifikacie nejakemu konkretnemu odberatelovi a ono sa to nakoniec rozletelo po trhu. urcite to neni bezny gitarovy reprak a tomu presne zodpovedaju skusenosti vsetkych, co ho skusali. Stevino - ako ta poznam, tak dufam, ze teraz na zaklade vyssie napiseneho nezacnes vsade tvrdit, ze su to specialne zakazkove Celestiony
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 11. November , 2013, 22:07:48 » |
|
dik Rasto Ty si taky pro sociálny to je fakt mne sa tiež nezdá /v porovnaním s G12 H 100 poznám tie repra dobre/ a mal som ich lacno a viem ž extra cenu nemajú , ale hrajú silno a mne to momentálne sedí do výrazu /nečakal som od nich vela ale obohatilo mi to hudobný výraz k tej starej role viac ako Peavy clasik 4 12 . chce to viac skúšok každopádne su to silne repra maju nejakú cenu tak polovicu s bežných celestion teda 25-30e
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 11. November , 2013, 22:15:44 » |
|
takže pátranie pokračuje , kto zistí čo su zač ten ma u mňa chmelovu polievku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 12. November , 2013, 07:20:34 » |
|
... inak by som z tej odpovede este nutne nevyvodzoval, ze to neni vyrobok od Celestionu. uz sa mi stalo, ze sa vyrobca nehlasil k vlastnemu starsiemu vyrobku - jednoducho nejaky typek v kancli moze poznat aktualny katalog a z toho vyvodi, ze ine uz nerobia alebo nerobili...
v tom topicu je este dalsia odpoved z celestion supportu Hi Pro
I'm afraid these were copies that were made somewhere in Eastern Europe about 10 years ago. I think we got it stopped.
Thanks The Doc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 12. November , 2013, 08:35:13 » |
|
máme jeden G12H100 s nálepkou Celestion v skúšobni v kombe od Excelent od Gerhata open back, ak porovnám konštrukčné prevedenie s Rocketom 50 alebo 70/80 tak kôš má identickú farbu, aj magnet, tie repráky sú ako keby ich jedna mater mala, v tom kombe v pohode stíha a robí to čo má, trocha viac blatí, hrať to hrá, s V30 sa to porovnávať ani zďaleka nedá, to je iná dimenzia
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 12. November , 2013, 08:53:12 » |
|
Mam ho. Momentalne ho ma kamos v basgitarovom kombe Behringer, kde mu odisiel povodny 12" reprak. Len tak na doma.
Tomu repraku chybali vysky, v kapele preliezal len tak-tak. Mohol som pridat vysky aj presence uplne na plno a furt to nebolo dost, skratka iny charakter.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 12. November , 2013, 09:34:50 » |
|
tak ešte raz ja poznám osobne tri typy H12H 100 , jeden je rola , jeden je bez rola /nie som si istý či ma zelenú membránu mal som ho dávno a som farboslepý / a jeden je ten s zlatými konektormi , a v takomto poradí maju aj kvalitu , Rola G12H 100 su ppči gitarove repra , tie bez rola sa dávali do basových boxov marshall , a tie s zlatými konektormi sú záhadou doposiaľ nevyjasnenou - že od kial sú a na čo sú stavane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 12. November , 2013, 12:00:42 » |
|
Bavime sa cely cas o tych so zlatymi konektormi. Vraj su z "eastern Europe" (vid. anglicky link od Rastisa) a vsetci tu potvrdili, ze su na picu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 12. November , 2013, 13:23:53 » |
|
pojem na pču je vec vkusu ja osobne mam pče celkom rad také tie mlaskave vonave eastern europe je lepšie ako china , a tak teda je to vyrobene vo východnej europe to je teda zistenie hmmmm teda niekto na vychode europy kpčil celestion G12 H 100 a tunil to zlatymi konektormi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 12. November , 2013, 15:26:33 » |
|
NO neviem, radsej by som si kupil napr klavesy vyrobene v Číne než v Rumunsku:-D a podľa diskusie je to clearly fake. Ešteže nie som gitarista....
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 12. November , 2013, 17:49:23 » |
|
aj preglejkova Harmony je realy fake Usa stratu a nedám si ju za svet , vyzerá to že aj china celestion je fake celestionu , fuck ......... tak , zatial si ich nechám mne na repro vadi hlavne jedna vec chrčanie a tieto nechrčia znesu toho dost su goooood
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|