Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 22:43:22
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 43 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ska2tonics  (Prečítané 125967 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #45 kedy: 02. December , 2006, 15:06:19 »

Nikde som nepísal, že tam má byť gitarové sólo. Žmurk Vôbec mi tam nechýbalo. Rád si vypočujem ďalšiu vec so saxofónovým sólom.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #46 kedy: 02. December , 2006, 15:07:28 »

pitu napísal:
Citácia
...Rád si vypočujem ďalšiu vec so saxofónovým sólom.

Co takto kupit si nosic, prefikanec lakomy ? Žmurk

Naposledy upravil rastis, : 02.12.2006 2006 15:07
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #47 kedy: 02. December , 2006, 15:10:27 »

Ale spytam sa rovno, ked uz o tom komunikujeme... Nie je to usycane navrchu ? Alebo zahuhlane na spodku ? Lebo akurat riesim cosi ako \"mastering\" , samozrejme uplne diletantske amaterske pokusy s nakradnutym SW a uz akosi stracam sudnost...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #48 kedy: 02. December , 2006, 15:19:04 »

rastis napísal:
Citácia
pitu napísal:
Citácia
...Rád si vypočujem ďalšiu vec so saxofónovým sólom.

Co takto kupit si nosic, prefikanec lakomy ? Žmurk

Naposledy upravil rastis, : 02.12.2006 2006 15:07

Nebodaj už je vydaný, keď ho ešte len mixuješ???

Keď bude hotový, kžudne vymením. Žmurk
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #49 kedy: 02. December , 2006, 15:32:45 »

Muzicka je svieza ,dobre sa to pocuva.Na poste spevaka som na chvilku predstavil Janka Kurica spievajuceho slovensky:P Beeee Beeee Zvuk je v poho ,snad by som ubral trosku basy a spev zas viac zvyraznil.
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #50 kedy: 02. December , 2006, 17:29:07 »

Mierne pocitovo som zdvihol spev. Moc to uz nejde, lebo je to v takom stadiu, ze akykolvek mierny zasah rozsype pomery vsetkeho a robit celu mixaz odznovu je uz neskoro a ani sa mi do toho prilis nechce. Linky platia tie iste.
Zaznamenané
Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #51 kedy: 02. December , 2006, 19:46:51 »

Uz to znie kapanek lepsie.Žmurk
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #52 kedy: 03. December , 2006, 17:01:24 »

konecne som si to vypocul.pesnicka fajn,aj po zvukovej stranke,aspon teda moj pocit.ale serie ma,ze ta basa nieje viac zahulena.podla mna by lepsie sedela ak by bola posadena frekvencne nizsie...ale skusim si to este vypocut na inych reprakoch,uvidime co to spravi.
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #53 kedy: 03. December , 2006, 17:32:57 »

On ten jazz bass je ostry preostry, vsak to vies :). Aspon je citatelnejsie, co Ramon hra.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #54 kedy: 03. December , 2006, 21:43:56 »

ved to,myslim ze aparat by musel byt velmi vybasovany,aby to nehralo jak draplava ziletka. inac prave ta citatelnost sa podla mna do tohto zanru az tak nehodi, ale pravda je ze napocuvane mam zo ska minimum, takze moj nazor je ciste subjektivny. ale pravda je,ze ta ramonova linka je pekna:)
Zaznamenané

o-yep sro
Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #55 kedy: 03. December , 2006, 22:51:31 »

Ano ,ta Ramonova linka sa paci aj mne .Ked sa vam zda ostra:) ,rad by som teda pocul nejaku \"zahulenu\".
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #56 kedy: 03. December , 2006, 23:39:13 »

Akonahle vidim 2 taketo protichodne nazory, som v klude, lebo viem, ze je to akurat ha ha ha
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #57 kedy: 04. December , 2006, 13:51:01 »

a akonahle vidim chvalu na seba tak sa i do debaty zapojim a trochu zapyrim No hanbím sa..  a treba si vypocut napr i polemic tam je zahulena basa tak ako ma byt ale chalan na music man a EBS a to trochu ine vybavenicko jak to moje
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #58 kedy: 04. December , 2006, 13:55:01 »

jj,presne jeho som si bral ako priklad ska basy.myslim si ze na trace + jazz dostanes hodne hlboky zvuk. netreba mat cerstve struny a samozrejme.
ale osobne si myslim,ze to nieje nemozne.podla mna je trace univerzalny aparat a ked som pocul co vsetko z neho dostal doug wimbish a triasla sa mi vecera v zaludku od tych basov tak dovidenia.
Zaznamenané

o-yep sro
Hosť
« Odpoveď #59 kedy: 04. December , 2006, 13:59:21 »

ja bych to i nastavil basovejsie len sa bojim ze sa pretrhnu blany na tych desinach...a srasne mi to uz na ecku skresluje ked to vyhulim...ale tento zvuk co mam tedkaj som s nim spokojen...a pista kedy chces basu naspat, bo neviem neviem ci ti ju eznarodnim na 2 koncerty co mame teraz cez vikend...bo mam pozicane i mexiko ale to neni vončo a hlavne strasne chrci Ja som čert..

Naposledy upravil ramon_esteves, : 04.12.2006 2006 14:01
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 43 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 23 otázok.