rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 21. Marec , 2007, 18:41:02 » |
|
To by ma inak zaujimalo, ci niekto pochopil "dej" . Lebo namet sme si spravili sami, konkretny scenar dali chalani, ktori s nami tocili, pokecali sme o tom pri niekolkych pivach, ale musim povedat, ze keby som nevedel, ja so svojou vnimavostou ten "dej" asi neodhalim Hlavne že si kšeftoval s ........
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 21. Marec , 2007, 18:43:53 » |
|
pekny a chytlavy song, a video je velmi podarene, mne sa to paci
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 21. Marec , 2007, 19:02:00 » |
|
Jo,ten dej: Zatknuti mafici,par "spravnych" telefonatov a su vonku.Biznis ide dalej,konkurencia sa zlikviduje a boss je "ctihodny,slušny občan". Tak dako som to pochopil ja.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 21. Marec , 2007, 19:07:54 » |
|
Co ta postava so psom ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 21. Marec , 2007, 19:18:45 » |
|
Co ta postava so psom ?
No,može to znamenat aj,že v tomto kšefte si vlastne ovladani inymi a ten obojok ta už z toho kšeftu nepusti.Ale neviem..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 21. Marec , 2007, 19:48:31 » |
|
To uz hladas dalsi plan. Ja sa pytam na dej - viem, je zjavne malo pochopitelny, zato som tu otazku nadhodil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 21. Marec , 2007, 19:56:12 » |
|
OK - vyvetlim Sef gangu - Bobos Prochazka dostane svojich ludi von z lochu. Gang pokracuje vo svojej cinnosti, ksefty a tak. Prvy kseft, 3ja gangstri v aute, prebehne obchod, jeden z gangstrov si cosi uleje bokom. Pohlad cez dalekohlad, v dialke sa mihne postava so psom a s dalekohladom na krku. Zaber na zbran a ne prazdne sedadlo v aute. Druhy kseft, 2ja gangstri, prebehne obchod, jeden z gangstrov si cosi uleje bokom. Pohlad cez dalekohlad, v dialeke sa mihne postava so psom a s dalekohladom na krku, zaber na zbran, v aute zostali 2 prazdne miesta. Nakoniec vidime bosa sameho v aute s frajerkou, ma aj love, aj drogy... Vystupi s auta, kyvne si na pozdrav s okoloiducim chlapikom so psom a dalekohladom na krku, koniec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 21. Marec , 2007, 20:02:22 » |
|
Hm hm. Co to je za klip, ked ho takto treba vysvetlovat? Nemohli ste tam radsej dat viac zivych zaberov? Tie su najlepsie + nieco, co by vystihovalo zabavu na koncertoch a co ja viem co Mafia je klise
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 21. Marec , 2007, 20:02:42 » |
|
Ide o to, ze freeserver, kde mame domenu robi pri pokuse o stahovanie *.m3 suborov priekoty a vela ludom vobec *.mp3 neslo stiahnut. Rozmyslame, ze si nejaky web pristor kupime, potom bude vsetko OK.
webpriestor kupeny, takze multimedialna webova prezentacia bude mat uz len stupajucu tendenciu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 21. Marec , 2007, 20:05:07 » |
|
Hm hm. Co to je za klip, ked ho takto treba vysvetlovat? Nemohli ste tam radsej dat viac zivych zaberov? Tie su najlepsie + nieco, co by vystihovalo zabavu na koncertoch a co ja viem co Mafia je klise Mame referencie, ze klip sa paci aj s neodhalenym dejom, takze ho netreba vysvetlovat. Spytal som sa so zvedavosti, ci trebars gitaristi.sk nie su nejaka vnimavejsia vzorka obyvatelstva. Nie su
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 21. Marec , 2007, 20:05:56 » |
|
Inak chystame dalsi klip, tentoraz iba o zabave na koncertoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 21. Marec , 2007, 20:06:49 » |
|
Teraz som si uvedomil, ze k piesni s nazvom Mafie by sa to nehodilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 21. Marec , 2007, 20:07:26 » |
|
OK - vyvetlim Sef gangu - Bobos Prochazka dostane svojich ludi von z lochu. Gang pokracuje vo svojej cinnosti, ksefty a tak. Prvy kseft, 3ja gangstri v aute, prebehne obchod, jeden z gangstrov si cosi uleje bokom. Pohlad cez dalekohlad, v dialke sa mihne postava so psom a s dalekohladom na krku. Zaber na zbran a ne prazdne sedadlo v aute. Druhy kseft, 2ja gangstri, prebehne obchod, jeden z gangstrov si cosi uleje bokom. Pohlad cez dalekohlad, v dialeke sa mihne postava so psom a s dalekohladom na krku, zaber na zbran, v aute zostali 2 prazdne miesta. Nakoniec vidime bosa sameho v aute s frajerkou, ma aj love, aj drogy... Vystupi s auta, kyvne si na pozdrav s okoloiducim chlapikom so psom a dalekohladom na krku, koniec. Nekyvnu si na pozdrav s chlapikom ! Chlapik so psom si napravi okuliare a boss si pritlači lavu nosnu dierku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 31. Máj , 2007, 10:46:50 » |
|
Klip sa mi paci, aj technicky a po vysvetleni aj dejovo. Len akurat nechapem par detailom. Ja chlapa so psom v dialke pri prvom deale nevidim. V druhom ho v dialke nevidim, vidim ho na zaciatku ako prejde pred kamerou.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 03. Jún , 2007, 13:36:48 » |
|
4.6.2007 je oficialne termin vydania