Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. December , 2024, 21:53:15
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slash  (Prečítané 134131 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #270 kedy: 15. Január , 2009, 10:54:10 »

To je rok 1971. Povedz mi teraz, co hra Slash oproti tomu lepsie? Akurat ze tento Walshov zvuk mi sedi ovela viac a pritom je to len live.
ale tu nik netvrdi že hra lepšie
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #271 kedy: 15. Január , 2009, 10:55:30 »

Tu je ta skladba, obe casti. Klasicka otravna rockova vyblbovacka, ale zabavi to. :) Posudte aj ini.

Tu mate Cactus, rok 1970:

V com je Slash teda dnes zaujimavy?  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #272 kedy: 15. Január , 2009, 10:57:11 »

ale tu nik netvrdi že hra lepšie

Ved ok, len rozplyvat sa nad nim ako nad jednym z naj gitaristov je podla mna velmi prehnane. Len to som tym chcel povedat. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #273 kedy: 15. Január , 2009, 10:58:06 »

vidis Joe, presne v style tvojho posledneho prispevku by sa tu podla mojho nazoru nemalo diskutovat. Neviem, co ti vadi na Garym, ci Schenkerovi, podla mna su urcite stylovejsi a skusenejsi gitaristi a spominani spolupracovnici by sa mohli hlboko poklonit pred nimi.
ale to som srandoval G Moore je moj oblubeny gitarman a ovela viac ako Slash  aj hram od neho kopec veci a myslim že dobre on mi sedi Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #274 kedy: 15. Január , 2009, 10:59:24 »

Ved ok, len rozplyvat sa nad nim ako nad jednym z naj gitaristov je podla mna velmi prehnane. Len to som tym chcel povedat. :)
tato tema je o nom tak nekecam o tych ktorych mam ovela radšej
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 11:01:09 od joe » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #275 kedy: 15. Január , 2009, 11:00:56 »

tato tema je o nom tak nekecam o tych ktorych mam ovela radšej napr seba Bavím sa skvele(pokus u jumor)

Ja som tymto len podlozil svoj nazor, ze Slash je dost nafuknuta bublina. Nic ine. :)
Zaznamenané

Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #276 kedy: 15. Január , 2009, 11:01:19 »

V tom, ze jeho hra znie dobre? ha ha ha Preco musi byt kazdy invencny, mat nejaky novy nepouzity zvuk, kazdy nech si najde svoj zvuk a hra s nim, ked to znie dobre a nie je to vykradacka, tak kde je problem? A hlavne ma obrovsky vplyv - kolko ludi zacalo hrat na gitaru prave kvoli nemu a nie kvoli gitaristom zo skupiny cactus  Som frajer A to ze je niekto technicky horsi alebo menej invencny podla mna nie je posudenie gitaristu na skale dobry - zly. ked mu to znie dobre a slashovi to znie podla mnohych ludi VELMI dobre. To, ze sa niekomu ten zvuk nepaci sa da cakat, ale zas, ze by bol priemerny gitarista? :)
Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
udry
Hosť
« Odpoveď #277 kedy: 15. Január , 2009, 11:01:28 »

udry: ja sa tu bavim o gitaristoch, nie o tvorbe. Myslim, ze predmetom debaty je Slash a jeho "vykony". Gilbertove vystupenie, je prikladom hry, techniky, v rovnakom, alebo podobnom style...
Preo nekomentujes Garyho?
Ja netvrdim, ze sa ti ma pacit UFO, ci MSG, zasa som dal konkretny priklad gitaroveho vystupenia, ktore ma podla mojho nazoru viac invencie, techniky, ako mava pri vystupeniach Slash
Odvadzas debatu inymi smermi.
Neodvadzam. A bavim sa tiež o gitaristoch. Ved ich hra je predsa ich tvorba. Alebo nie? Nepovedal by som,že Gilbert hra rovnaky alebo podobny štyl ako Slash./aj ked Gilbertovi určite žiadny štyl nerobi problem/. Garyho nekomentujem preto,lebo si myslim že to nepotrebuje komentar.
 UFO,MSG- podla tvojho nazoru.Podla mojho nie. Ale kvoli tomu nepoviem,že Schenker je priemerny gitarista.
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #278 kedy: 15. Január , 2009, 11:01:49 »

uz by ste sa mohli na to vykaslat...
Zaznamenané

stoka!
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #279 kedy: 15. Január , 2009, 11:02:29 »

Ja som tymto len podlozil svoj nazor, ze Slash je dost nafuknuta bublina. Nic ine. :)
podla mna každy je tam kde si zasluži a to vo všetkom a on si to asi zasluži ked je tam Zdravíčko
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 11:03:55 od joe » Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #280 kedy: 15. Január , 2009, 11:06:52 »

Progy sprav tomu rázny koniec ako včera. Bavím sa skvele  /ved predsa musiš vykazat daku činnost :)/
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #281 kedy: 15. Január , 2009, 11:10:08 »

Progy sprav tomu rázny koniec ako včera. Bavím sa skvele  /ved predsa musiš vykazat daku činnost :)/

Uz som si pomastil ego, tak to tu necham otvorene.  Som frajer Bavím sa skvele
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #282 kedy: 15. Január , 2009, 11:13:11 »

To Ti stačí tak málo, alebo je tak nízko ?  Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #283 kedy: 15. Január , 2009, 11:16:00 »

To Ti stačí tak málo, alebo je tak nízko ?  Na zdravie!

Dnes mam mierumilovnu naladu. :)
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #284 kedy: 15. Január , 2009, 11:18:08 »

Ešte zareagujem. Ja ked som ccr. v r.1990 počul album Appetite.... kurevsky sa mi to pačilo.A to som nevedel o GnR vôbec nič. Ani čo su,odkial su,kto tam hra./ kamarat mi dal kazetu a povedal-vypočuj si to/ Proste sa mi pačila ta hudba,ten zvuk kapely,tie gitary atd. A myslim že tak to bolo aj v pripade ostatnych posluchačov. Skratka zaujala hudba a nič ine. /A Slash ma na tom tiež podiel svojou hrou /
Zaznamenané
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.061 sekund, 23 otázok.