Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. December , 2024, 22:44:02
Strán: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slash  (Prečítané 134270 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #375 kedy: 11. Január , 2010, 20:02:37 »

Dalsia kokotina, ktoru rozoberate...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Za ten cas si si mohol zvyknut   Bavím sa skvele Bavím sa skvele
nieco sa rozoberat musi
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
MR
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #376 kedy: 11. Január , 2010, 21:57:19 »

jj, tvrdenie bez argumentov mam najradsej... Nechajte ma vydýchať
argument je to že mám pravdu. tečka.
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #377 kedy: 11. Január , 2010, 22:05:14 »

vsak nejaky dovod k tomu mas asi, ked to tvrdis, zaujima ma to
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #378 kedy: 11. Január , 2010, 22:23:29 »

vsak nejaky dovod k tomu mas asi, ked to tvrdis, zaujima ma to

Mna by to tiez zaujimalo, lebo to, ze povies, ze mas pravdu nie je argument...je to tvrdenie...bud nastane hodnota logickej 1 alebo log. 0...
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
yeah
Hosť
« Odpoveď #379 kedy: 11. Január , 2010, 22:29:17 »

Bavím sa skvele
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #380 kedy: 11. Január , 2010, 22:29:24 »

pravda je subjektivna..pre teba je precenovany..premna je to jeden z najvacsich velikanov gitarovych vobec...pre fera to moze byt vlasaty kokotko v kozenyhc tangacoch... Zdravíčko
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #381 kedy: 12. Január , 2010, 07:29:33 »

pravda je subjektivna..pre teba je precenovany..premna je to jeden z najvacsich velikanov gitarovych vobec...pre fera to moze byt vlasaty kokotko v kozenyhc tangacoch... Zdravíčko

aj ja si myslim, ze je precenovany. Ak dame so pomeru jeho hracske schopnosti a medializaciu, tak si proste myslim, ze jeho image, medialny vietor je vysoko nad tym, ako on vlastne hra. Na druhej strane si tiez myslim, ze ma vlastnu tvar a zvuk (nepaci sa mi velmi), ktory ho jasne odlizuje od vsetkych ostatnych, co zas nie je na zahodenie a je to dokonca velmi dolezite. Inac, taky priemer, dost sa uz o tom v tejto teme popisalo.
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #382 kedy: 12. Január , 2010, 09:05:18 »

aj ja si myslim, ze je precenovany. Ak dame so pomeru jeho hracske schopnosti a medializaciu, tak si proste myslim, ze jeho image, medialny vietor je vysoko nad tym, ako on vlastne hra. Na druhej strane si tiez myslim, ze ma vlastnu tvar a zvuk (nepaci sa mi velmi), ktory ho jasne odlizuje od vsetkych ostatnych, co zas nie je na zahodenie a je to dokonca velmi dolezite. Inac, taky priemer, dost sa uz o tom v tejto teme popisalo.

Potom mozeme o kazdom slavnom gitaristovi povedat, ze je precenovany...ved robia len to co my...hraju...Satriani, Vai, Malmsteen, Petrucci, Fripp...na koho si len spomeniem...
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #383 kedy: 12. Január , 2010, 09:12:17 »

Potom mozeme o kazdom slavnom gitaristovi povedat, ze je precenovany...ved robia len to co my...hraju...Satriani, Vai, Malmsteen, Petrucci, Fripp...na koho si len spomeniem...
nerozumiem dost dobre tomuto argumentu. Ja tvrdim, ze Slash je viac medializovany, ako by si jeho hra zasluzila. V podstate cely ten humbuk s nazvom Guns ´N ´Roses uz bol vyrazne prevarany v mediach. Asi to bolo specifikum doby, kedy uz ziaden poriadny rock and roll neexistoval a ludia siahli aspon po tom odvare, ktory tato sebranka poskytovala. Az na dva tri songy to bolo cosi strasne, napriek tomu Slash tiekol este aj z vodovodu. Vdaka bohu, uz je to za nami a Slash odvtedy harava v romumnejsich zoskupeniach a hudba, ktoru produkuju, je ovela, ovela lepsia a zrelsia.
Napriek tomu si myslim, ze viac sa o nom hovori, ako by si zasluzil. A nie je to tym, ze iba hra. V tomto biznise asi plati, ze netreba mat natolko schopnosti, ako skor marketing. To je napokon tym, co rozhodne o tom, kto bude uspesnejsi. O tom cele je...
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #384 kedy: 12. Január , 2010, 09:25:18 »

Humbuk s nazvom GNR...pekne...asi to malo dovod, preco okolo nich bol taky humbuk...hm, asi to bolo hudbou ktoru tvorila ta sebranka a nebolo to len troma songami...Use your illusion je prervany skvelymi a zrelymi piesnami...ale gitarista musi byt asi pretechnizovany a hrat ako stroj, aby bol dobry a doceneny...
ked neda arpeggio alebo rychly zjazd po hmatniku, tak to ani nie je gitarista...no nic...mam dolezitejsiu robotu ako tu rozoberat co sa komu paci a komu...aj tak to ostava len na subjektivnom pohlade...
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #385 kedy: 12. Január , 2010, 09:36:37 »

Humbuk s nazvom GNR...pekne...asi to malo dovod, preco okolo nich bol taky humbuk...hm, asi to bolo hudbou ktoru tvorila ta sebranka a nebolo to len troma songami...Use your illusion je prervany skvelymi a zrelymi piesnami...ale gitarista musi byt asi pretechnizovany a hrat ako stroj, aby bol dobry a doceneny...
ked neda arpeggio alebo rychly zjazd po hmatniku, tak to ani nie je gitarista...no nic...mam dolezitejsiu robotu ako tu rozoberat co sa komu paci a komu...aj tak to ostava len na subjektivnom pohlade...

jasne, vzdy je to o subjektivnom pohlade. Vies, ja som rocnik 1968 a trochu mam prehlad o tom, co je rock. Podla mna tie ich songy su uz stokrat prezute, vycicane a pouzite napady, ktore v povodnej podobe v skutocnosti realizovali ine kapely a to stokrat lepsie ako oni. Boli na chvilu senzaciou, tak ako hocikto iny. Mozno keby som bol mladsi rocnik a tym padom by ma bola tato "vlna" zasiahla v nejakych 12-13 rokoch, mozno by som aj ja velebil tu eru, ale pre mna to neznamenalo nic podstatne. Nechcem pvedat, ze vtedy nebolo na scene nic zaujimave, clovek sa vyvija a pomaly aj nazory meni. Vtedy som grunge priam neznasal, dnes ked pocujem niektore vtedajsie nahravky, celkom uznam, ze to malo aj hlavu aj pätu, ale bolo toho malo, co malo ozajstnu hodnotu. Mozno neskor aj ty zmenis nazor a zistis, ze GNR nebol az taky fantasticky projekt (tym nemyslim komercnu-teda penaznu hodnotu) a nase nazory sa zblizia :) Pekny den
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #386 kedy: 12. Január , 2010, 09:41:58 »

a este jedna vec: ja Slasha neporovnavam s nejakymi arpegiovymi gitaristami. Ja si myslim, ze aj v jeho triede je vela lepsich - teda co sa tyka tonin, v ktorych sa rad pohybuje...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #387 kedy: 12. Január , 2010, 09:52:23 »

GNR moc nemusim, ale dobrou kapelou su kvoli Axlovi a nie kvoli alkofetke s klobukom len tolko na tuto temu..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

MR
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #388 kedy: 12. Január , 2010, 14:54:47 »

kvôli Axlovi? to je snáď jeden z najväčších čurákov v histórii frontmanstva v kapelách... a to jeho otrasné škrekotanie by som spevom nenazýval.

Celkovo nielen Slash, ale aj celé GNR je vysoko preceňované! Bol to obyčajný glam rock, priznajte si to. Nie hard ale glam rock pánové. A platí rovnica glam rock=hanba. Hanba v histórii rockovej/metalovej hudby, kde výrazne víťazil image nad hráčskymi schopnosťami. Viď Motley Crue.

Appetite For Destruction je asi ich najlepší album. UIY preceňované jak sviňa - z tých 30 či koľko skladieb tam je dokopy ma naozaj bavila možno len tretina. Plno zbytočných vypchávok a čerešnička na nechutnej torte je ten najväčší shit My world na konci druhého CD. Zrejme neúspešný pokus o 2unlimited alebo čo  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 12. Január , 2010, 14:55:59 od MR » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #389 kedy: 12. Január , 2010, 14:57:38 »

pocuj MR, ty si nepocuval este pred par mesiacmi nejake emo ci jake kapely ?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 24 otázok.