urmo
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 10. Júl , 2007, 17:56:25 » |
|
vdaka..no veru,tie sample by sa mi zisli,to si trafil tiez s tym robim, teda este sa len ucim, a robit so zlymi zvukmi je utrpenie nez radost. Mozno ze Ta vyuzijem ak by som mohol , mal by som par otazok, napisem potom PM
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 10. Júl , 2007, 17:59:01 » |
|
no jasne napis,ak budem vediet,zodpoviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 21. Júl , 2007, 18:03:57 » |
|
dalsia tanecno - gitarova vec. Zaciatok som musel odstrihnut,lebo to bolo prilis velke. Tie vokaly su dost nanic,ale ine nebolo k dispozicii.
|
128.mp3 (3338.27 KB - stiahnuté 148 krát.)
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 21. Júl , 2007, 18:08:35 » |
|
hm, mam divny pocit z toho... proste kadejake tuc - tuc ja moc nemusim...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 21. Júl , 2007, 18:17:35 » |
|
to je do jednej hry a oni chceli tanecne veci..inak to ani ja nemusim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 21. Júl , 2007, 18:22:27 » |
|
Mne sa to celkom pozdava , matros dobry , este nieco spravit s tym gitarovym solom ,nieco v style George Benson , menej skreslenia a viac cisty zvuk , ale to je asi len vec feelingu .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 21. Júl , 2007, 18:30:48 » |
|
to je do jednej hry a oni chceli tanecne veci..inak to ani ja nemusim.
no ja keby som to nemusel, tak to nenahram ale nie, v pohode si dobry
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 21. Júl , 2007, 20:35:41 » |
|
dalsia tanecno - gitarova vec. Zaciatok som musel odstrihnut,lebo to bolo prilis velke. Tie vokaly su dost nanic,ale ine nebolo k dispozicii.
chybaju tomu trochu stredy, takze to cele zneje trochu plocho. aj v spodkoch to mohlo byt hutnejsie, hlavne tie najnizsie basy pod 100Hz su tu trochu chudobne. a je to dost pretlacene, obcas ti to zapumpuje. ale inak dost dobre, gitary sa mi lubia. 1:55 syntak je zvukovo velmi out podla mna. 2:29 gitary lavo / pravo su velmi rusive aj zvukom, aj tak prehnanym stereo efektom. solo si si mohol odpustit alebo nahrat vhodnejsie. a zase to ma prilis siroke stereo, ako aj ostatne tvoje veci. ale inak vsetka ucta, v skutocnosti sa mi to celkom paci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 21. Júl , 2007, 20:45:35 » |
|
tam neni syntak,to su normalne sample zivych slakov,ale moc som sa s tym nehral,preto to neznie zivo. Co to znamena,ze pretlacene? a solo nezmenim,lebo sa mi paci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 21. Júl , 2007, 20:59:14 » |
|
pretlacene = prekomprimovane. ako miesas ? do kompresoru alebo robis nieco ako "mastering" a komprimujes az tam ? a cim komprimujes ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 21. Júl , 2007, 21:02:58 » |
|
pretlacene = prekomprimovane. ako miesas ? do kompresoru alebo robis nieco ako "mastering" a komprimujes az tam ? a cim komprimujes ?
toto som robil tak,ze na masteri som mal plugin Endorphin..to je vlastne limiter a kompresor v jednom,ale tu som to mal hlavne,ako limiter. Potom som to cele vyexportoval do jednej stopy a tam som na to dal este EQ,Endorphin /ale teraz ako kompresor/ a uplne na koniec Ultramaximizer. Ako si zistil,ze tam chybaju stredy? Podla ucha,alebo mas na to nejaky soft?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 21. Júl , 2007, 21:09:46 » |
|
podla ucha. nie je to nijak kriticke, ale mal som z toho riedky pocit. poporovnaval som nejake moderne aj starsie elektroniky a v tvojej veci je tych stredov pomenej, aj basov spodnych...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 04. August , 2007, 22:20:38 » |
|
dneska som dokoncil jednu orchestralku,tak kto ma chut,moze si vypocut
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 04. August , 2007, 23:20:06 » |
|
mne sa to paci, ma to aj gradaciu..az zavidim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
max
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 04. August , 2007, 23:26:06 » |
|
Velmi pekne. prijemne sa mi to pocuvalo v neskoru hodinu a s cervenym vinkom.
|
|
|
Zaznamenané
|
TURN IT UP
|
|
|
|