Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 23:40:52
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gitarový aparát z PC  (Prečítané 38359 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
desperate warrior
nováčik
*
Príspevkov: 33

« Odpoveď #45 kedy: 23. Apríl , 2006, 12:06:58 »

jj díky. vyzkouším všechno co ste poradili a uvidíme
« Posledná zmena: 21. Marec , 2007, 19:39:52 od Rastis » Zaznamenané

www.nifflheim.wz.cz - tým ve kterém pùsobím
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #46 kedy: 23. Apríl , 2006, 14:56:56 »

desperate warrior napísal:
Citácia
...ono mi to fungovalo s těma efektama uplně dobře, ale hodně zpožděně..  tak sem stáhl ovladač ASIO4ALL a teď to ty efekty nefungujou ať tam dám jakýkoliv efekt. když efekty vypnu tak to funguje (a je to přes ten program) záznam mám zaplý přes line-in....

Malo by to fungovat. Skusal som to na viacerych doskovych Realtekoch a iba sa nahodi asio4all a hned to funguje. Co presne mas nastavene v tom asio4all control panely ? Co presne mas nastavene v rt playerovom audio settings ? Tych pricin moze byt milion, vcetne rozhasenej instalacie wins. Odinstalovaval si predchadzajuce realtek drivery ? Vyskusal si iny host ? Napriklad ten Kristal. Pretoze informacie treba z Teba tahat, ako  z chlpatej deky. Takto Ti potom nikto neporadi.
Zaznamenané
jat
nováčik
*
Príspevkov: 8

« Odpoveď #47 kedy: 25. Apríl , 2006, 19:23:17 »

vlado hudec napísal:
Citácia
rastis-co je to prosim ta Di-box???

Ja som si namiesto diboxu (co vlastne neviem co je) vyrobil predzosilovac s hornou priepustou 4.radu.Celkovo to robi to ze mi znizi impedanciu gitary aby dokazal dobre vybudit line-in a zaroven odfiltruje brum z gitary.Ak chces mozem ti vyrobit.Su tam SMD suciastky takze rozmery male 47x25mm.Treba tam ale napajanie a to moze byt priamo z PC 12V.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #48 kedy: 25. Apríl , 2006, 19:33:03 »

Myslis brum naindukovany od el. siete? Od akej frekvencie to filtrujes? Ked som kedysi davno robil booster, tak tam v popise vraveli, ze na vstupe je horna priepust, na toto filtrovanie. Lenze tipol by som, ze na 100Hz je este stale velmi vyrazna druha harmonicka nachytaneho brumu, ktoru uz ale aj tak neodfiltrujes.
Zaznamenané

jat
nováčik
*

« Odpoveď #49 kedy: 25. Apríl , 2006, 22:18:25 »

Filter je nastaveny na 140Hz cca.No kazdopadne je velky rozdiel ked si napojim gitaru na skreslovac s tymto filtrom a bez.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #50 kedy: 25. Apríl , 2006, 22:35:08 »

No ale hruba struna v E ladeni ma okolo 82Hz. To uz ti ubera aj zo zvuku nastroja. Je ten brum taky hrozny aj v medzipolohe? Nemas HB snimac/e?
Zaznamenané

jat
nováčik
*

« Odpoveď #51 kedy: 25. Apríl , 2006, 22:41:55 »

Uf clovece neviem co je HB snimac ani medzipoloha ale ked som meral E strunu nameral som 140Hz kua tak ako som to meral?Ak je to ako vravis tak to musim uzaj preladit. No inak gitaru mam vicemene asi nejaku hrackarsku alebo co to je za bordel to je aj volaka mensia a divna takze 0bodov.Prave sa chystam kupit daku len neviem aku. Vedla v gitarach o tom diskutujeme.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #52 kedy: 25. Apríl , 2006, 22:48:40 »

http://kytary.muzikant.cz/popis/snimace.htm Tu su nejake zaklady o snimacoch.

Hlavnu stranku najdes na http://kytary.muzikant.cz/ su tam aj dalsie celkom ok veci.
Zaznamenané

jat
nováčik
*

« Odpoveď #53 kedy: 26. Apríl , 2006, 08:09:06 »

No naladil som priepust na 82Hz a taketo su parametre: 82Hz-3.7dB utlm (tj 67% signalu prejde), 50Hz-18dB utlm (14.4% prejde).Este to vyskusam fyzicky a uvidime co to bude robit.
Zaznamenané
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #54 kedy: 19. December , 2007, 22:26:14 »

da sa ako di-box pouzit aj digitech grunge?
+
ci je tato karta moja http://newsde.terratec.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=147 aspon trosku porovnatelna so SB live!...
nech viem ci ma zmysel instalovat podobny soft..
dakujem
« Posledná zmena: 19. December , 2007, 22:36:12 od floydak » Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #55 kedy: 20. December , 2007, 17:21:10 »

Skusal si ho nastavit len na uplne cisty zvuk bez efektov? Pomohlo to zvuku gitary cez Line In?

Ta karta ma vlastny ASIO ovladac? Funguje s nou ASIO4All ovladac?
Zaznamenané

petri666
nováčik
*
Príspevkov: 6

« Odpoveď #56 kedy: 27. Marec , 2008, 14:54:36 »

zdravim nahodou som narazil an super clanok k tejto teme o ktoru sa uz dlho zaujimam mam takyto problem mam doma guitar rig III a program nazvany Nuendo 3 tiez bol spomynany v danom clanku chcem sa spytat ako sprovoznim aby mi to pouzivalo guitar rig? robi sa to cez Add FX Channel Track? alebo cez nieco one ?lebo ked to skusam cez Add FX Channel Track v danej ponuke sa Guitar Rig ako pouzitelny plugin alebo efekt nenachadza,mozte mi teda poradit ako to teda rozbehat? guitar rig mi frci vcelku fajn a mam tie univerzalne asio drivre ASIO4ALL poradite?moc dakujem
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #57 kedy: 27. Marec , 2008, 17:10:03 »

Mas nainstalovanu aj VST verziu Guitar Rigu, alebo len standalone? Kam si ju nainstaloval? Mas ten adresar, kde je VST .dll subor Guitar Rigu nastaveny v Nuendo ako VST path? Len hadam, cim by to mohlo byt, lebo Guitar Rig moc nepoznam a Nuendo vobec. Neviem, preco si si vybral prave Nuendo.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #58 kedy: 27. Marec , 2008, 17:25:36 »

lebo Nuendo je najlepsie a mravce sa zabijaju napalmom  Bavím sa skvele

ale jak hovori MartinLM. treba zistit, ci je GR nainstalovany ako VST - to sa totiz da pri instalacii zvolit. v priecinku Program Files / Steinberg / VST by mal byt subor GR.... .dll. a v Nuende by malo byt kdesi urcene, ze odkial sa VST maju nacitavat. viac sa od kompu poradit neda, Nuendo tiez nepouzivam, takze presnejsie to nedam.
« Posledná zmena: 27. Marec , 2008, 17:25:58 od rastis » Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #59 kedy: 27. Marec , 2008, 18:04:40 »

Urob si audio stopu a na nej máš tlačítko e ako edit.To stlačíš a v okienku -ktoré sa po stlačení ukáže klikneš myšou a hned uvidíš či tam ten GR máš.Ak áno tak klikni na neho a je to.Potom ešte stlač ikonu reproduktora a musí to hrať.
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.034 sekund, 22 otázok.