asdfg
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 31. August , 2006, 16:03:54 » |
|
Paci sa mi na tom, ze Petrucci ma na koncerte KONECNE poriadny clean/piezo zvuk. Casto sa mu na kocertoch stava, ze je dost nekonkretny, zahuhlany - napr. na Live at Budokan to bolo otrasne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 31. August , 2006, 17:55:10 » |
|
Neviem co je na tomto zvuku zle. :dry: Naposledy upravil iMbUS, : 31.08.2006 o 22:47
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 03. September , 2006, 17:59:02 » |
|
iMbUS napísal:Neviem co je na tomto zvuku zle. :dry: Naposledy upravil iMbUS, : 31.08.2006 o 22:47 to ma byt z Live at Budokan???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 21. September , 2006, 20:09:42 » |
|
Tak som zhliadol nove DVD a delim sa o dojmy v prehladnych bodoch: 1. kapela je v skvelej forme, je to dokonale zvladnuty koncert, LaBrie spieva stale lepsie a cistejsie 2. Petrucci je nabuchany ako hrom. asi sa dal na lifting, vaham, ci postnem niekam do fora otazku, kolko da v silovom trojboji 3. orchester bol principialne dobry napad, konkretne tento vsak strasny omyl. banda nezohratych, rozladenych amaterov, ktori to dodrbali tak, ze pre to neexistuje ospravedlnenie. divim sa, ze ich v studiu jednoducho nepresamplovali zo syntaku. bolo by to stokrat lepsie. des a hanba. a este aj zosnimany bol mizerne 4. Petrucci ma gitaru, ktora ma v skutocnosti aj zvuk. Je to sice tiez musicman, ale vyzera, ze ma gibsonacke snimace a minimalne vrchnu dosku zo zihaneho javora. Ostatne materialy su nezname, no je pocut rozdiel medzi gitarou z blbej lipy a gitarou zo skutocneho dreva.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
metallus
nováčik
Príspevkov: 56
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 21. September , 2006, 20:45:31 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pajo
nováčik
Príspevkov: 30
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 25. September , 2006, 13:20:44 » |
|
Paradne DVD!!! Jedine co by som mu vytkol je, ze orchester je moc potichu a Petrucci sa podoba na Hetfielda :D Ale inak je super! Pacia sa mi vsetky tie hracky co tam ma Rudess
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 25. September , 2006, 13:34:06 » |
|
Ja som to nevidel, ale zatial iba pocul, no ten orchester som zaregistroval aj ja, ze bol minimalne ROZLADENY. iggy napísal:4. Petrucci ma gitaru, ktora ma v skutocnosti aj zvuk. Je to sice tiez musicman, ale vyzera, ze ma gibsonacke snimace a minimalne vrchnu dosku zo zihaneho javora. Ostatne materialy su nezname, no je pocut rozdiel medzi gitarou z blbej lipy a gitarou zo skutocneho dreva. ty si uplny, ale UPLNY magor !
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Recon
nováčik
Príspevkov: 19
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 09. Október , 2006, 11:00:54 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 02. Január , 2007, 17:06:08 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 30. Október , 2006, 12:13:05 » |
|
hm, este som to dvd nevidel, ale isto si to dakedy kuknem.... teda dufam, inac nieje niekte na youtube.com nejaka ukazka?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 30. Október , 2006, 12:30:40 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 30. Október , 2006, 12:37:15 » |
|
4oci, toto je tema o dvd s orchestrom, nie o bootlegu PF (ktory nieje DVD, ale CD), takze kuker sa pytal zrejme na to.
a este odpoviem k tomu clean zvukovej ukazky co som da...ano je to z budokanu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 30. Október , 2006, 14:05:43 » |
|
iMbUS napísal:a este odpoviem k tomu clean zvukovej ukazky co som da...ano je to z budokanu. ano, mas pravdu - mal som ten koncert nahraty na paske z DVD a nejakym nepochopitelnym sposobom tam NEBOLA :blink: zvukova stopa z piezo snimaca... pozrel som si to na DVD a tam je to o dost lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 30. Október , 2006, 16:38:04 » |
|
iMbUS napísal:4oci, toto je tema o dvd s orchestrom, nie o bootlegu PF (ktory nieje DVD, ale CD), takze kuker sa pytal zrejme na to. sorry som to zle pochopil..myslel som ze sa pyta na PF :unsure:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 30. Október , 2006, 18:09:14 » |
|
asdfg napísal:ano, mas pravdu - mal som ten koncert nahraty na paske z DVD a nejakym nepochopitelnym sposobom tam NEBOLA :blink: zvukova stopa z piezo snimaca... pozrel som si to na DVD a tam je to o dost lepsie tak o tom dost pochybujem, teda myslim si, ze je to dost nemozne. a ak hej, tak si dost frajer, ze si sa dostal k jednotlivym originalym stopam z toho koncertu to je ale tiez asi blbost, lebo petruccimu leze ten piezo/clean zvuk uz ako hotova vec z bedne, miesa sa mu to priamo v racku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 30. Október , 2006, 22:01:51 » |
|
Len ta Imbus opravim, ze z tych bedni za nim piezo nelezie, iba z PAcka. Potom by to hralo asi dost hnusno.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|