Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 08:27:11
Strán: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 102 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater  (Prečítané 369690 krát)
0 užívateľov a 57 Hostí prehliada túto tému.
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #915 kedy: 28. Jún , 2011, 23:11:47 »

Ak toto neni fake, tak celkom prijemny navrat k 90tym rokom. Ale zvukovo mi to je totalne podozrive.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #916 kedy: 28. Jún , 2011, 23:16:16 »

Ak toto neni fake, tak celkom prijemny navrat k 90tym rokom. Ale zvukovo mi to je totalne podozrive.
Fuuha... no zo zaciatku mi to pripomina tie starsie kapely (Rush, ...), pripadne podobne songy toho multimuzikanta z kapely Spock's Beard.
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #917 kedy: 29. Jún , 2011, 01:22:13 »

Tebe by sa pocuval napr. "Spirit carries on" rovnako dobre,
ten nazov je praveze ubergay a ta pesnicka sa mi iba obcas pocuva dobre, a to napriek tomu nazvu.

povrchny nazov asi ako Durianovej vztahy.
to je kto?

ziaden naboj, tajomstvo, resp. cokolvek co vzbudi zaujem. Teda konkretne u mna ten nazov zaujem vzbudil.
zeby autokoprofilia?
Ale z negativneho pohladu.
aha nie autokoprofilia, ale marketingova deformacia heslom 'aj negativna reklama je reklama'

podla mna ppci nazov - ICONOCLAST. Prva reakcia je hned, ze "coze? co to znamena?", "preco?" atd.
prva TVOJA reakcia. prva moja reakcia bola, ze asi moc zrali fall out 3  Bavím sa skvele ale symphony x je super aj ked ich nepocuvam

inak ten novy song je uplna samovykradacka zas raz...  Je mi do plaču
je pekny, ale nic zaujimave sa tam nedeje...
pripada mi to ako neuspesny neznamy surodenec songu metropolis
« Posledná zmena: 29. Jún , 2011, 01:28:05 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
JeffWaters
nováčik
*
Príspevkov: 58

Jimmy H

« Odpoveď #918 kedy: 29. Jún , 2011, 10:25:44 »

Fuuha... no zo zaciatku mi to pripomina tie starsie kapely (Rush, ...), pripadne podobne songy toho multimuzikanta z kapely Spock's Beard.

to urcite neni novy DT to som uz pocul :) ale pokus dobry
Zaznamenané

Jimmy
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #919 kedy: 29. Jún , 2011, 10:31:37 »

to je jasne, ze to je blud  ha ha ha je to z ery falling into infinity resp. este pred...a o zvuku ani nehovoriac  ha ha ha
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #920 kedy: 29. Jún , 2011, 11:19:14 »

a bolo to aj niekde vydane?
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kika
nováčik
*
Príspevkov: 51

i love beer and prog metal :)

« Odpoveď #921 kedy: 29. Jún , 2011, 11:43:36 »

je to fake, druha polovica songu je z Rudessovho projektu.. to je uz tak trapne jak ludia vymyslaju hovadiny.. ci songy alebo predtym covery albumu  facepalm
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #922 kedy: 29. Jún , 2011, 16:16:04 »

http://www.youtube.com/roadrunnerrecords je to vonku ..ta ista polievocka dokola :) nejak nemozem povedat ze by som sa posral z toho songu ..a ten cover albumu ma byt vtip?  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 29. Jún , 2011, 16:19:00 od kaolko » Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #923 kedy: 29. Jún , 2011, 16:28:07 »

http://www.youtube.com/roadrunnerrecords je to vonku ..ta ista polievocka dokola :) nejak nemozem povedat ze by som sa posral z toho songu ..a ten cover albumu ma byt vtip?  Bavím sa skvele

Remeselne samozrejme super, ale nejak ma to zial neberie Smútim, asi je to uz prilis velke umenie a nerozumiem tomu.
Proste sa tam nic vyrazne nedeje, alebo sa tam toho deje prilis vela Smútim
Zaznamenané
JeffWaters
nováčik
*
Príspevkov: 58

Jimmy H

« Odpoveď #924 kedy: 29. Jún , 2011, 17:12:00 »

Remeselne samozrejme super, ale nejak ma to zial neberie Smútim, asi je to uz prilis velke umenie a nerozumiem tomu.
Proste sa tam nic vyrazne nedeje, alebo sa tam toho deje prilis vela Smútim

no jo skladba nic moc ale uvidime aky bude cely album
Zaznamenané

Jimmy
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #925 kedy: 29. Jún , 2011, 17:50:24 »

vy tu na to frflete, ze to je nic moc ? velmi chem, fakt velmi, ale hocijaky DT z minulosti, z akehokolvek albumu ked si pustim, tak je to podla mna stale rovnake, ako aj toto - ja tam nedokazem pocut ziadny rozdiel, nerozoznam ktore je dobre a ktore je slabota... co robim zle ? je vobec nejaka skladba od nich, co by mala fakt ze gule ?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #926 kedy: 29. Jún , 2011, 17:52:33 »

vy tu na to frflete, ze to je nic moc ? velmi chem, fakt velmi, ale hocijaky DT z minulosti, z akehokolvek albumu ked si pustim, tak je to podla mna stale rovnake, ako aj toto - ja tam nedokazem pocut ziadny rozdiel, nerozoznam ktore je dobre a ktore je slabota... co robim zle ? je vobec nejaka skladba od nich, co by mala fakt ze gule ?
Glass prison napr.
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #927 kedy: 29. Jún , 2011, 17:58:40 »

ja to vidim podobne, mne to pripada ako taka pokazena metalica s lacnym pokazenym syntakom.. uz sa ani nepokusam najst song co ma gule, ani som sa vlastne nepokusal, len ma obcas zaujimalo co vidia ludia na tejto velkolepej teatralnej paráde.
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #928 kedy: 29. Jún , 2011, 18:03:41 »

...to je asi tak, ze od nich treba poznat iba jeden album, ktory vo vyrovnanej miere zastupi vsetko dobre z cias pred a v tomto pripade aj po . . . ja mam v empetrojke album Train Of Thought a vybavene, ked raz za 1/4rok dostanem chut...
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #929 kedy: 29. Jún , 2011, 19:17:48 »

je vobec nejaka skladba od nich, co by mala fakt ze gule ?

je, Honor Thy Father z albumu Train Of Thought, ako vlastne vsetky z  neho. To je najlepsi "gulovy" album od DT.

Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Strán: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 102 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.