yesfan
|
|
« Odpoveď #930 kedy: 29. Jún , 2011, 19:27:00 » |
|
co sa tyla tej novej skladby...hm, velmi ma zatial nechyta. pride mi ze neobsahuje nejaky vyraznejsi motiv, skor prinasa velku remeselnu kvalitu. su tam zvraty a zaujimave harmonie, ale nic co by sa vyraznejsie vymykalo. na druhej strane sa mi paci, ze ta skladba trosku odbieha od metalu ku ktoremu tiahli dva posledne albumy, a smeruje skor do fusionovejsich vod, co som si vlastne aj zelal od novej dosky. je to vsak len jedna skladba, som zvedavy na album. cakal som ze vyberu nejaku vyraznejsiu vec ako singel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #931 kedy: 29. Jún , 2011, 19:29:48 » |
|
Honor Thy Father je vyborna vec! dobry priklad na song co ma fakt gule.. celkovo ten TOT album bol super, prakticky je to ich najtvrdsi album ako taky.. je blbost povedat ze je 'najmetalovejsi'lebo niekedy najmetalovejsie veci byvaju najviac gay.. ale co sa guli tyka tak jednozacne TOT
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #932 kedy: 29. Jún , 2011, 20:55:13 » |
|
keby som si mal vybrat albumy co pre mna reprezentuju to naj z DT, tak jednoznacne metropolis a TOT, mozno este awake, na ostatnych je niekde viac, niekde menej zbytocnej vaty.
tuto novu vec radim k zbytocnej vate, kde som zaradil tusim cely predchadzajuci album, ktory som nepocul viac ako 2x, ak nevravim vela, a velku cast systematic chaos
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #933 kedy: 29. Jún , 2011, 21:05:20 » |
|
nudná skladba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #934 kedy: 29. Jún , 2011, 22:10:05 » |
|
podla mna je to super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #935 kedy: 29. Jún , 2011, 23:22:01 » |
|
dream je taka muzika, ze nechyti na prvy sup. Treba si to pustit viac krat, mozno aj s par dnovym odstupom a clovek si tam najde to svoje. Tu som si po druhom vypocuti nasiel veci, co sa mi lubia, napriklad pasaz od 2:09, kde kopak kopiruje gitarovy riff a hitka zasa klavesovu rytmiku. Nie som bubenik, ale podla mna to je mega. Na druhej strane, cim dalej, tym viac mi zacina vadit ten epicky orchestralno-zborovy zvuk co drbu do kazdej skladby nad 8 minut. To uz sa neda spravit neorchestralna 10 minutova skladba? Som zvedavy na dalsie...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #936 kedy: 29. Jún , 2011, 23:48:37 » |
|
prave to pocuvam a paci sa mi to velmi. uvidime kam to vyzreje.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #937 kedy: 30. Jún , 2011, 04:21:01 » |
|
Ak toto neni fake, tak celkom prijemny navrat k 90tym rokom. Ale zvukovo mi to je totalne podozrive.
skladba "Venice Burning" z LaBrieho druhej solovky Mullmuzzler 2
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #938 kedy: 30. Jún , 2011, 04:27:56 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #939 kedy: 30. Jún , 2011, 04:45:43 » |
|
Ak toto neni fake, tak celkom prijemny navrat k 90tym rokom. Ale zvukovo mi to je totalne podozrive.
...a najprv ma ani nenapadlo, ze tam je uz iny bubenik...ale az taky rozdiel som v nahravke medzi bubenikmi nezbadal, trochu ine zvuky skopkov...po pravde keby som nevedel, tak ani nezistim, ze je tam iny bicista...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #940 kedy: 30. Jún , 2011, 04:50:18 » |
|
...ci co do pici? ...ktory je teraz ten novy song? ci uz su dva vonku zadara? ci co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #941 kedy: 30. Jún , 2011, 06:50:37 » |
|
zo vsetkych rytmicakov co som v nahravkach pocul sa mi najviac paci ten Portnoyov, a teraz mi tam chyba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ANightmareToRemember
Hosť
|
|
« Odpoveď #942 kedy: 30. Jún , 2011, 10:50:12 » |
|
On The Back Of Angels je von
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #943 kedy: 30. Jún , 2011, 10:53:54 » |
|
A moze ist hned aj von oknom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #944 kedy: 30. Jún , 2011, 16:40:08 » |
|
A moze ist hned aj von oknom ono, treba popocuvat viackrat, DT je narocna muzika a toto je narocna skladba. nie je to masova ani modna zalezitost, chce to otvorenu mysel a davku predstavivosti. podla mna svedci o velmi zaujimavom albume. ak budu vsetky skladby koncipovane takto, urcite sa mame este na co tesit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|