Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

osadenie snimacov

Started by sandman, 05. Január , 2005, 23:31:05

sandman

nazdar all! kupil som si snimac kent armstrong od turzu, je to zatvoreny kobylkovy humbucker a netusim ako ho tam zapojit :( ma naspodku 5 noziciek v tvare ako 5-ka na hracej kocke napriklad a neviem aky dratik kam.. nechcem aby som to nejak pokazil please help :) dikyy

Locksmith

taky mam aj ja. ale som ho tam nemontoval takze neviem:). ale zvuk je paradny. ja mam nejaky vraj najsilnejsi... ott nieco tusim..

Darthez

sandman: nazdar, vitam ta na fore, treba pockat kym pride rastis, ten uz zapajal ine vecicky, ten iste poradi, ze locksmith :)
BOOGIESOUND

za rock  ]:-> a za gemer  :drink:

sandman

to fakt? paraaada ja mam ten isty :) uz sa neviem dockat ked ho tam ulozim :)

sandman

sevas remitage fajne foto gulinkove ;) mrtne sa tesim ak to bude taka supa jak pisal kolega tunak vyssie :)

Locksmith

pretym bol na tom mieste singel fender lace sensor silver a to bolo slabucke. ked som prvykrat zapol gitku s tymto, tak som neveril ze to hram ja. ale nechcem ta nejak prilis vytesovat lebo kazdy mame iny vkus. na cisty zvuk je dost zly. ale s mt2 ma gitka super sustain a vsetko pocut. mam rad ked je vsetko pocut. aspon viem kde robim chyby.

Martinlm

ja mam tiez hb kenty a - 1 je zem 2 je signal 3 a 4 sluzia na rozpajanie HB na SC - maju teda byt standartne spojene 5 netusim a teraz ktory je ktory? da sa to urcite urcit podla jednosmerneho odporu - ked merias kontakt ZEM-SIGNAL, tak by mal byt logicky najvyssi. potom JEDEN KONIEC ROZPINANAI - ZEM by mal tvorit polovicu, a to ide DRUHY KONIEC ROZPINANIA - SIGNAL.. toto len rozmyslam, tak by som postupoval ja.

Darthez

martinLM: sandman-a poznam osobne - nemyslim ze by nieco meral :)) nic v zlom samozrejme ;)
BOOGIESOUND

za rock  ]:-> a za gemer  :drink:

sandman

tak to ma este nepoznas dost dobre asi.. ked som bol mensi trosku som bastlil.. dokonca som aj vyrobil plosticu :) (na odpocuvanie) a zmerat to nebude problem, diky martinLM

Locksmith

no, to by som bol prekvapeny keby si vyrobil inu plosticu ako na odpocuvanie :))

Martinlm

sandman> vsak snimac je vlastne cievka - 2 vyvody ak je prerusena v strede - 4 vyvody .. jedna polka je 1. cast HB, druha 2. cast HB. ked to rozpojis, mas 1 SC, druha cast sa asi nevyuziva. tomu snad rozumieme dobre. a ten 5ty?

sandman

martin: jasne viem co myslis.. ten 5. je potom zem, ne? locksmith: vsetko je mozne, aj s osmymi nozickami :)

Martinlm

no ale je jeden koniec cievky - signal druhy koniec - zem a potom 2 rozpinacie. takze co bude 5ty? no zem by mohla mozno byt.. este nejako nezavisle.. vsak pride niekto veci znali a povie ako

sandman

mne to typek v obchode nejak nakreslil na kus papiera, ale som z toho sprosty.. prekreslim to rano v skicari a hodim to sem

sandman

takze snimac uz sedi v gitarke :combo: bez vacsich problemov bol naspajkovany, idem natiahnut struny a checknut to dik vsetkym, co mi tu helfli, especialy martinLM