Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

proghopik

Quote from: Zeck on 26. Február , 2008, 12:46:04
Ale tak, aj ja by som sa rad nieco dozvedel o gitarach vyrobenych do roku 1975 ;D - snad by som sa aj dovalil. :drink:

Ved dojdi, za par piv Ti rad objasnim celu historiu Gibsonov. :laugh: :drink:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Altostratus

Za encián s feferónkami ti ozrejmím celú históriu Iron Maiden  :drink:

iMbUS

imbus s iggym, to sa mi paci...minule mi iggy navrhol, ze ci nechcem ist s nim byvat...ze jaka dvojka :)

My ideme dnes vecer ale podporit mlade kapely na sutaz Blast Beat do Randalu. A kedze randal je od bastionu co by kamenom dohodil, tak by sa to teoreitcky dalo.
Ved o jednej sa este domov nikdy neslo,...
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

proghopik

Quote from: iMbUS on 26. Február , 2008, 13:55:50
Ved o jednej sa este domov nikdy neslo,...

To aby som si bral rovno dovolenku na zajtra. ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

predator

No dnes to na moc velke nasavanie nevidim ... zajtra musim prezit od deviatej do piatej poobede na skoleni a chcem z toho aj volaco mat. Ale zopar piv dat problem neni ... pridem.

iMbUS

Mame nejake novinky.

rastis

pekne, ale malo Vas je. to sa mi neoplati prist. chytro este niekto potvrdte ucast. Dalibor Dathez a Peter Exhumer ?

marrtin

Quote from: Pitu on 26. Február , 2008, 12:23:24
Ludé nehanbite sa. ;)

Aj marrtin asi príde, možno Dano speváčisko. Čo Imbus s Iggym??
ale snáď dojdem, ale budem asi čajíkovať....žeby tri pivá?
Les Paul + Marshall, čo iné?

Roberto

Mozem hrdo prehlasit ze vcerajsok dopadol. Neviem presne ako, nakolko okolo polnoci som sa sviznym krokom vybral z Bastionu do Petrzky. Nalada urcite neutichala ani po mojom odchode. Tu je sokujuci pohlad na elitu naroda nez dosiel Iggy a Imbus, ktori za volantom obvykle nepiju. Akurat mi uslo meno chalaniska sediaceho vedla pita, bol to Dano?

"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

Pitu

Quote from: Roberto on 27. Február , 2008, 08:10:03
Akurat mi uslo meno chalaniska sediaceho vedla pita, bol to Dano?

To bol Zeck.

iMbUS

Nezdrzal som sa dlho, ale som rad, ze som po case uvidel tuto tlupu. Uz sa tesim ako mi zas marrtin bude o polroka hovorit nech zacnem jest :)
Mame nejake novinky.

Radomír

Velmi som Vás chcel poznať osobne aj ked z videnia niektorých poznám.Myslel som že mi to vyjde ale narýchlo to bolo zorganizované-ako vždy.Snad nabudúce.Už druhýkrát mi to nevyšlo.Do tretice aj cez mrtvoly pojdem  ;D  :zdar: 
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)

Radomír

Radomír

To označené pivo bolo -moje pivo???  :ohmy:

zakky

Quote from: Radomír on 27. Február , 2008, 11:57:43
To označené pivo bolo -moje pivo???  :ohmy:

Kua bolo pivo? som ani nevedel :(