Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

mario bross

Quote from: Radomír on 27. Február , 2008, 11:57:43
To označené pivo bolo -moje pivo???  :ohmy:

??? ??? asi Robertove, nie?

marrtin

Quote from: iMbUS on 27. Február , 2008, 10:45:44
Nezdrzal som sa dlho, ale som rad, ze som po case uvidel tuto tlupu. Uz sa tesim ako mi zas marrtin bude o polroka hovorit nech zacnem jest :)
no mal by si, ale pred dvoma rokmi som ti vnucoval kombuchu  :drink:
Les Paul + Marshall, čo iné?

brko

Quote from: Radomír on 27. Február , 2008, 11:57:43
To označené pivo bolo -moje pivo???  :ohmy:

jakoze tvoje je tam napisane moje tak bolo je moje ci ako :laugh:

prosound

Toľko piva a ľudí pohromade som už dávno nevidel. Len tam nevidím žiadne trsátka , tak neviem ktorý z nich je gitarista ;D
posledná demo ukážka Golema , zatiaľ ešte pracovná : http://bandzone.cz/corvus     www.gerhat.eu

Zeck

Quote from: prosound on 07. Marec , 2008, 19:45:43
Toľko piva a ľudí pohromade som už dávno nevidel. Len tam nevidím žiadne trsátka , tak neviem ktorý z nich je gitarista ;D
netreba trsatka, vsetci hrame prstami  ;D
"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

mario bross

naco trsatka? hlavne je to pivo, :laugh: kua taku chut som teraz dostal, aj by som si dal, ale este ma hrdlo pobolieva :(

Radomír

Quote from: brko on 27. Február , 2008, 16:02:44
jakoze tvoje je tam napisane moje tak bolo je moje ci ako :laugh:

Unaj že je to pivo moje!Veď je tam jasne napísané-moje pivo :) Keby bolo tvoje tak tam bude-tvoje pivo)))))
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)

Majo Fero

Takze dnesne pivo v BA bolo velmi na rychlo zorganizovane, ale aj tak bolo fajn  :drink:
ja, DusanUK, Milos1, Roberto, Rastis, MartinLM, Javanne

inak rano napiste, ako ste este pokracovali  ;D
my sme to zabalili o jedenastej a mazali do TN

Martinlm

Ja som prisiel o 2, Roberto o 3. Zvysok neviem.

rastis

vymietli sme este 2 podniky a isli sme slusne domov :)

iMbUS

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

Roberto

ked sme uz ciastocne vycistili forum, mohli by sme to aj zapit - co kolegovci z mokrej stvrte a dubravky?  :drink: :laugh:
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

zakky

Quote from: Roberto on 04. Máj , 2008, 23:31:17
ked sme uz ciastocne vycistili forum, mohli by sme to aj zapit - co kolegovci z mokrej stvrte a dubravky?  :drink: :laugh:

co je mokra stvrt?

Roberto

"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

zakky

zase serete na stare mesto?  ]:->