Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

rastis

o 10 rokov zase popres ze si u mna spal  ;D

proghopik

Dobre bolo vcera veru.  :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

siiiiiilas

kto sa rano nehanbi ten sa vecer nebavil  :P
heavy metal is the law!!!

Roberto

paradne pivo, ja som prchol z podniku u Ocka okolo jednej azda? V Bastione sme odchadzali za zvuku triestiaceho sa skla a rozlievajuceho sa piva. Dobre bolo, rad si to zopaknem, akurat s tym fajcenim by ste to mali obmedzit.. Pochod domov som uspesne prezil, hoci jedna particka spitych vyholencov ma minula  :uff:
tesim sa aj nabuduce  :drink:
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

rastis

jake fajcenie ? co za fajcenie ?

Roberto

Quote from: rastis on 09. Máj , 2008, 12:00:59
jake fajcenie ? co za fajcenie ?
lebo pridem domov a smrdim ako tchor, potom este aj polka bytu tam kde zvleciem hadry.
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

rastis

Roberto

proghopik

Quote from: rastis on 09. Máj , 2008, 12:09:10
hovno o tom viete.

My aspon spotrebnymi danami podporujeme nas svojstojny stat. Kto nefajci, je nepriatel nasej vlasti.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Roberto

Quote from: Progrocker on 09. Máj , 2008, 12:10:48
My aspon spotrebnymi danami podporujeme nas svojstojny stat. Kto nefajci, je nepriatel nasej vlasti.
z tvojich ust velebenie vlasti znie ako motiv vecernicku  :laugh:

rastis

Quote from: Roberto on 09. Máj , 2008, 12:10:18
a nielen o tomto Rastik mileny!

urazas ma ? odchadzam z kapely  :angry:

Roberto

Quote from: rastis on 09. Máj , 2008, 12:25:15
urazas ma ? odchadzam z kapely  :angry:
pod preberieme to na pive  :drink:

rastis

Quote from: Roberto on 09. Máj , 2008, 12:26:15
pod preberieme to na pive  :drink:

dnes ? isiel by som, dlho som nebol...

dusky

Hura!!!!!!!!!!!!!!!!

proghopik

Quote from: rastis on 09. Máj , 2008, 12:26:46
dnes ? isiel by som, dlho som nebol...

Aj zajtra podme.  :laugh: