Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

zakky

Quote from: rastis on 12. Jún , 2008, 20:05:08
trolejbusom na trnavku a vystupit pri kulturaku, zastavka tusim Bulharska. a tam sa spytat, ktora je Vietnamska a po nej sa vybrat a to sa uz najde.

dojdem po teba autom a bdes ma navigovat :)

rastis

Darthez

diky chlapi za vcerajsie pivo, dobre bolo, aj ked som na hodku odbehol.
zucastnili sme sa ja, Rasto, Dusky, Brano, Robo a Homar.

musim skonstatovat ze pivo v Mexico city mi uplne vyhovuje. Dusky, dufam ze sme tam neboli naposledy

:drink:
BOOGIESOUND

za rock  ]:-> a za gemer  :drink:

Roberto

Quote from: Darthez on 13. Jún , 2008, 09:17:09
diky chlapi za vcerajsie pivo, dobre bolo, aj ked som na hodku odbehol.
zucastnili sme sa ja, Ratso, Dusky, Brano, Robo a Homar.

musim skonstatovat ze pivo v Mexico city mi uplne vyhovuje. Dusky, dufam ze sme tam neboli naposledy

:drink:
budte radi ze ste nezazili dorazacku v Alfe  :laugh: zase som dosiel domov o tretej. Hroza a des, ranne vstavanie (hoci som prakticky nepil) po 4 hodinach spanku je udesne.
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

proghopik

Quote from: Roberto on 13. Jún , 2008, 10:10:46
budte radi ze ste nezazili dorazacku v Alfe  :laugh: zase som dosiel domov o tretej. Hroza a des, ranne vstavanie (hoci som prakticky nepil) po 4 hodinach spanku je udesne.

My sme este boli v Auparku na zaverecne ranne.  ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Darthez

asi zmenim robotu, nech mozem aj ja zakoncovat gitarove piva a vitat novy den s pivom pred sebou  :drink:
BOOGIESOUND

proghopik

Quote from: Darthez on 13. Jún , 2008, 11:23:13
asi zmenim robotu, nech mozem aj ja zakoncovat gitarove piva a vitat novy den s pivom pred sebou  :drink:

Ja som uz zmenil  :laugh:, dnes to je ale aj tak velmi zle.  :-\
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

joe

chod delat vyčapniho a potom možeš predat diplom a ho prechlastat,alebo začni aktivne hravat ako ja a spavaš do obeda ;D

proghopik

Quote from: joe on 13. Jún , 2008, 11:27:30
chod delat vyčapniho a potom možeš predat diplom a ho prechlastat,alebo začni aktivne hravat ako ja a spavaš do obeda ;D

Vidis, zabudli sme Ti vcera zavolat vecer a pochvalit sa ako sa mame dobre. :)

joe

ja som paralerne chlastal s vami doma na balkone :drink:

Darthez

Quote from: joe on 13. Jún , 2008, 11:27:30

vycapneho nie, to by som bol skorej v liehu ako by som pajzel otvoril :)
BOOGIESOUND

rastis

Quote from: Progrocker on 13. Jún , 2008, 11:20:24
My sme este boli v Auparku na zaverecne ranne.  ;D

fakt ? s kym ste boli ?  ;D

proghopik

mario bross

homar, ako sa Ti pacilo s tymito panmi ?  :)

homar

Quote from: mario bross on 13. Jún , 2008, 15:43:06
homar, ako sa Ti pacilo s tymito panmi ?  :)
vsetko prijemni ludia, s niektorymi som sa stretol po prvy raz, s niektorymi uz par krat hej, skoda ze som nebol dlhsie, vsak snad sa nabuduce pridam, ak ma budu chciet  :P
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System