Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

rastis

Quote from: Iggy on 19. Jún , 2008, 19:21:55
zastavil by smo sa na jedno mozno o takej deviatej. kde je to ocko?

nad Randallom kusok vyssie.

peterst

este raz sa ospravedlnujem za moj vcerajsi bezcharakterny utek, nabuduce to vynahradim  :laugh:
kedy a ako ste skoncili?

dusky

Ja som vcera bojoval statocne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roberto

Quote from: peterst on 20. Jún , 2008, 09:25:40
este raz sa ospravedlnujem za moj vcerajsi bezcharakterny utek, nabuduce to vynahradim  :laugh:
kedy a ako ste skoncili?
peto, ja utekam vzdy a odvsadial! ked si clovek uvedomi ze polovica osadenstva co tam zrejme je moja kapela, tak to je uz co povedat  :drink:
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

rastis

Idem s Branom na pivo o pol hodku. Kto sa prida ? pripadne 0908 736 917, nech nejsme sami jak tepli bratia  ;D

Semish

Quote from: rastis on 03. Júl , 2008, 19:33:02
Idem s Branom na pivo o pol hodku. Kto sa prida ? pripadne 0908 736 917, nech nejsme sami jak tepli bratia  ;D

Nabuduce daj trosku skor vediet, aspon tak o hodinu skor :). Na jedno to slubene male by som prisiel, ale uz idem na iny zur (povodne som mal ist na skusku, ale dnes sa mi teda vobec nechce :) ).

zakky

Quote from: rastis on 03. Júl , 2008, 19:33:02

a kam?

zakky

Quote from: Semish on 03. Júl , 2008, 19:39:39
Nabuduce daj trosku skor vediet, aspon tak o hodinu skor :). Na jedno to slubene male by som prisiel, ale uz idem na iny zur (povodne som mal ist na skusku, ale dnes sa mi teda vobec nechce :) ).

trapna vyhovorka :P

rastis

tiez ma Brano zaskocil.

zakky, neviem. ale maly rim pod starym mostom ? to je take pre kazdeho dostupne, nie ?

zakky

Quote from: rastis on 03. Júl , 2008, 19:40:54
tiez ma Brano zaskocil.

zakky, neviem. ale maly rim pod starym mostom ? to je take pre kazdeho dostupne, nie ?

daj mi nejaky iny zachytny bod :)

Semish

Quote from: rastis on 03. Júl , 2008, 19:40:54
tiez ma Brano zaskocil.

Idem tam oproti cez ulicu do Prasiatok, tak sa mozno zastavim, skusim ze ci ma spoznas :).

Semish

rastis

Quote from: Zakky on 03. Júl , 2008, 19:41:33
daj mi nejaky iny zachytny bod :)

co ? aky zachytny bod. maly rim je klasicka, tam sme uz boli velakrat. hned pod starym mostom v meste, taka krcma domecekova.

zakky

Quote from: rastis on 03. Júl , 2008, 19:43:48
co ? aky zachytny bod. maly rim je klasicka, tam sme uz boli velakrat. hned pod starym mostom v meste, taka krcma domecekova.

mohol si mi rovno napisat ze mam ist doriti  8)

este mi poradte vyhovorku pre frajerku, lebo som jej povedal ze sa idem domov ucit :)

dusky

Ja som vcera silne griloval, tak sa liecim..... skoda...