Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

rastis

Quote from: Semish on 15. August , 2008, 16:35:24
Nemusite :). Tak teda nic :(. Budem doma smutny sediet a tukat refresh sam opusteny tomto fore, kedze sa vsetci budu najebavat :(.

ale bozinku bozinku, to bol for, asi nejapny, SORRY - SI VITANY !

palii

rastis, semish, zakky, martillm... musim si dat stare tricko metallicy nech sa infiltrujem, budem sa muset tvarit chrumkavo  :whistle:

Semish

Quote from: rastis on 15. August , 2008, 16:38:02
ale bozinku bozinku, to bol for, asi nejapny, SORRY - SI VITANY !

Ved aj moja odpoved bola nejapny for :).
By som sa dovalil aj keby ste to tajili :).
Mozno dovediem aj jednu gitarovu hviezdu :).

ondreee

koho, pana jingviii konovalcuka? :-)
ja uvidim, ci ukecam frajerku.. rad by som sa stavil..

rastis

Len ne Kovalcika, tomu som pred casom ozraty namaderu v Aligatore naprozpraval na schodoch take kokotiny, ze ked mi to na druhy den ktosi hovoril, prepadal som sa hanbou  :blush: :blush: :blush:

swordy

Quote from: rastis on 15. August , 2008, 16:28:16
Pici Swordy, ze si naspat sa dozvedam od neviem akych cudzich ludi, ale staremu choremu priatelovi sa neozves. habyj s nama na pivo dneska, vezni aj Hurikana Kika !
Rasticek prosim ta, dosiel som len tu hned nedavno, co som sa stihol len vysrat... Ano som tu na nejake dva tyzdne , musel som sa koli jednemu nahravaniu vratit totiz... A okrem toho teba som chcel zavolat na pivo so vsetkou slusnostou a zdvorilostou, ne len tak medzi recou, tak sa pripravujem na to dokladne ;)

Semish

Quote from: ondreee on 15. August , 2008, 16:42:31
koho, pana jingviii konovalcuka? :-)
ja uvidim, ci ukecam frajerku.. rad by som sa stavil..

Nie, nie, Michal to nie je :). Ani ty Ondriiiik (aj ked si gitarova hviezda lokalneho formatu :) ).

Mozno nahovorim Maja Tokara, ked Vadim vyhral tu Gitariadu ci ako sa to volalo ta sutaz v Prahe, tak Majo bol druhy (hral tam songy od Steveho Vaia, a hral to teda fakt ze popici).

pista58

tka je cas mu to povedat znova.
tak umelka okolo 21:00...snad nebudu roztrateni gitaristi sediet kazdy pri inom stole  :laugh: :drink:
o-yep sro

Martinlm

Quote from: palii on 15. August , 2008, 16:38:33
rastis, semish, zakky, martillm... musim si dat stare tricko metallicy nech sa infiltrujem, budem sa muset tvarit chrumkavo  :whistle:
Mozem ti pozicat Manowar, HIM alebo Judas Priest, vyber si.

ondreee

Quote from: Semish on 15. August , 2008, 16:45:00
Nie, nie, Michal to nie je :). Ani ty Ondriiiik (aj ked si gitarova hviezda lokalneho formatu :) ).

Semi, ja som format hviezdneho lokalu.. lavaci predsa nemozu byt dobri gitaristi a uz vobec nie s robenymi gitarami :-)

inak fakt by som tam chcel dotiahnut janku :-) ak zvladne vecer v spolocnosti sialenych a chvalenkarskych gitarerov bez tazkej ujmy na dusevnom ci fyzickom zdravi, tak si ju vezmem za zenu  ;D ;D ;D ;D

pista58

ja som basak, kludne si s nou pokecam aj o niecom inom ako vplyve ockovaneho javoru na trioly vo vyssich polohach  :zdar:
o-yep sro

swordy

Quote from: Semish on 15. August , 2008, 16:45:00

Mozno nahovorim Maja Tokara, ked Vadim vyhral tu Gitariadu ci ako sa to volalo ta sutaz v Prahe, tak Majo bol druhy (hral tam songy od Steveho Vaia, a hral to teda fakt ze popici).

No dones, aj tak budedruhy, lebo najvacsia hviezda globalneho formatu je bez debat rastik  :zdar:

Semish

Quote from: swordy on 15. August , 2008, 16:55:54
No dones, aj tak budedruhy, lebo najvacsia hviezda globalneho formatu je bez debat rastik  :zdar:

to je samozrejme bez debaty :). Swordy ty sa kde momentalne nachadzas v rebricku najlepsich slovenskych gitaristov ? :) (to je for, rad ta stretnem , ked sme spolu hrali ten koncert, tak to sme sa asi ani nebavili spolu).

swordy

asi si bol namysleny vtedy alebo co :( :(
Ja som v rebricku dost vysoko ;) urcite som v prvej desine slovenskych flamencovych gitaristoch  ;D

rastis

ako hovori nas leader Vladko ked mi chce velmi pochlebovat, tak ja som ten najhorsi gitarista z tych najlepsich :) a ked ma chce urazat, tak to otaca, ze keby som bol aspon najlepsi z tych najhorsich, ale ani to nie som  ;D