Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

ff

Quote from: rastis on 16. August , 2008, 10:10:34
na festivale v Jaslovskych Bohiniciach mame hrat dnes
Mali ste,podľa všetkého je fest zrušený.

yngsteen

http://www.sme.sk/c/4025427/padajuce-stromy-zabili-pocas-burky-dvoch-ludi.html

"Ostatných účastníkov organizátori evakuovali. Dvojdňový festival, ktorý mal pokračovať v sobotu, preto zrušili. Nevystúpi ani jeho headliner, hardcore-punková legenda z USA The Casualties."

:(

Vlado

este ze som vcera nesiel na to pivo.. zmoknuty ako ko*kot by som sa dotrepal domov..

rastis

Quote from: Vlado on 16. August , 2008, 10:35:18
este ze som vcera nesiel na to pivo.. zmoknuty ako ko*kot by som sa dotrepal domov..

Vladko, nezmokol som ani stipku. akurat co viem, ze kym som kdesi sedel, tak vonku prsalo.

myso

Quote from: rastis on 16. August , 2008, 10:49:18
Vladko, nezmokol som ani stipku. akurat co viem, ze kym som kdesi sedel, tak vonku prsalo.

no nie tak celkom, trosku sme poskakali do mlak, ked sme ficali od Elvisa k Branovmu autu, co stalo na krizovatke, ale inac uplne ok.

mario bross

Quote from: yngsteen on 16. August , 2008, 10:21:37
http://www.sme.sk/c/4025427/padajuce-stromy-zabili-pocas-burky-dvoch-ludi.html

"Ostatných účastníkov organizátori evakuovali. Dvojdňový festival, ktorý mal pokračovať v sobotu, preto zrušili. Nevystúpi ani jeho headliner, hardcore-punková legenda z USA The Casualties."

:(

dokonca aj ta kapela ma taky nazov :(

myso

Quote from: mario bross on 16. August , 2008, 13:10:24
dokonca aj ta kapela ma taky nazov :(

A este pisu aj toto:
"Vlani festival navštívila tisícka ľudí, pričom 16 z nich sa pri zábave zranilo."

pista58

ja som zbezne mrkol auto po piatku, ale zda sa ze to prezilo. slusna ucast sa nazbierala, hlavne pri takom nevydanom jave ako dve piva za jeden tyzden  :drink:
o-yep sro

Iggy

Quote from: pista58 on 17. August , 2008, 11:39:30
slusna ucast sa nazbierala, hlavne pri takom nevydanom jave ako dve piva za jeden tyzden  :drink:
pivo nie je kniha.
Ale vyborne bolo. Burku sme osefovali, progacovi dakujeme za obetavost.
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

dusky

Pitu

Quote from: dusky on 17. August , 2008, 13:49:26
mozme zopakovat...

V noci som sa za vami v tom nečase už nedostal. Ale dnes-zajtra by som dal nejaké pivko. ;)

pista58

Quote from: Pitu on 17. August , 2008, 14:04:35
V noci som sa za vami v tom nečase už nedostal. Ale dnes-zajtra by som dal nejaké pivko. ;)

mne je  :X zo vcera
o-yep sro

Semish

Ak by to bolo zajtra, mozno by som sa dovalil, aj ked Rasto ma tam nechce :). Ale neboj Rastik, dam si len svojich obligatnych 15-20 piv a zasa pojdem :).
Dnes rano o siestej konecne doma z koncertu, vecer este Sziget, ach jaj, to je zivot :(...

Pitu

Tak čo v pondelok u Očka?  Už som vás dlho nevidel a bol by to fajn rozbeh týždňa. ;)
:drink:

swordy

v pondelok by som aj ja dosiel mozno na jadnoe, dve male ;) ked uz aj petulo dojde, ktoreho som nevidel hadam od sedesatehoosmeho  :'( aj rastik, progy a ine moje lasky  :on1:  :drink: