Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

rastis

ale kdeze, ziadne pivo. len som tu zazrel siiilasa, tak som mu "sukromne" oznamil, ze dnesok u nas plati, kedze Dugo nezdviha telefon :) ale vsak dondzite, mne vadit nebude nikto :)

Semish

Quote from: rastis on 20. August , 2008, 15:53:39
ale kdeze, ziadne pivo. len som tu zazrel siiilasa, tak som mu "sukromne" oznamil, ze dnesok u nas plati, kedze Dugo nezdviha telefon :) ale vsak dondzite, mne vadit nebude nikto :)

Dokonca ani ja nie? :)
Ako s tym finalizerom? Idem teraz na par dni prec, tak neviem ci ho este potrebujes alebo ho zoberiem az potom.

swordy

chod do prdele rastik

dusky

ale blue cafe trnavka?

Osiris666

povedal som si ze aspon dnes nebudem slopat, inak by som bol asi vyse tyzdna pernamentne najebany  :-\

Tomino

Quote from: Osiris666 on 20. August , 2008, 16:01:58
povedal som si ze aspon dnes nebudem slopat, inak by som bol asi vyse tyzdna pernamentne najebany  :-\

fu ty si macher  \m/ , ja som nebol najebany od silvestra to si dovol
!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!

dusky

ok ja budem v blue a kto chce pride.

rastis

Quote from: Semish on 20. August , 2008, 15:55:27
Dokonca ani ja nie? :)
Ako s tym finalizerom? Idem teraz na par dni prec, tak neviem ci ho este potrebujes alebo ho zoberiem az potom.

ak Ti nebude chybat, tak par dni by sa sikol. mam porobene presety na 2 kapely, len mi opripomienkuju a prezeniem to uz finalne.

Semish

Quote from: rastis on 20. August , 2008, 16:04:40
ak Ti nebude chybat, tak par dni by sa sikol. mam porobene presety na 2 kapely, len mi opripomienkuju a prezeniem to uz finalne.

Ok, no problem, ja to nenahanam.

dusky

finalizeri, dojdete?

Semish

Quote from: dusky on 20. August , 2008, 16:06:16
finalizeri, dojdete?

Ja asi nie, to by som sa uz moc casto nadrbaval :). Rasto aj tak asi myslel ani nie tak pivo, ako studio.

dusky

iMbUS

rasto, ze by som ti tam doniesol gitaru? ci radsej nie? :)
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

dusky

sma ako magori ak sa ide tak KAM???????????????????????????????????

Dugo

Quote from: rastis on 20. August , 2008, 15:05:33
a vies preco ? ozaj, volam Ti jak curino, nezdvihas telefon !

Prepac rasto, uz sa bojim aj dvihat telefon, lebo staci ze pocujem tvoj hlas a roztrasu sa mi kolena  :'( :'( :'(

:laugh:ale ne, zabudol som si ho na nabijacke, ale dojdeme seci uz je to dohodnute!!! :evil: :evil: :evil: