Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Osiris666

boli ste tam? ja som tam dosiel okolo  osmej, nejaka skupinka tam sedela len ja nikoho vyzor nepoznam, tak som nevedel ci ste to boli vy, alebo nie  :sos:

homar

Quote from: Osiris666 on 26. August , 2008, 08:45:32
boli ste tam? ja som tam dosiel okolo  osmej, nejaka skupinka tam sedela len ja nikoho vyzor nepoznam, tak som nevedel ci ste to boli vy, alebo nie  :sos:
vsak ale naco ti narastli usta? :P za opytanie nic nedas ;)
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

Dugo

a vcera bolo pivo?  :ohmy:

homar

Quote from: Dugo on 26. August , 2008, 12:59:17
a vcera bolo pivo?  :ohmy:
pozri par stran dozadu, chcel som povodne prist, ale nakoniec sa mi vytvoril iny program :whistle:
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

Dugo

Quote from: homar on 26. August , 2008, 13:03:35
pozri par stran dozadu, chcel som povodne prist, ale nakoniec sa mi vytvoril iny program :whistle:

jo ale to je to v trnavke, toe daleko.

inak zomrel michal docolomansky dnes  :( velky herec cest jeho pamiatke!!!!  :zdar:

Osiris666

Quote from: homar on 26. August , 2008, 12:57:06
vsak ale naco ti narastli usta? :P za opytanie nic nedas ;)
aby som mal do coho liat pivo  :laugh:

iMbUS

a vcera zomrel dalsi herec SND. Znama tvar, ale neviem ako sa vola, ale bol to muz Evy Krizikovej
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

Dugo

Quote from: iMbUS on 28. August , 2008, 12:02:35
a vcera zomrel dalsi herec SND. Znama tvar, ale neviem ako sa vola, ale bol to muz Evy Krizikovej

vygooglil som, Frantisek Zvarik

http://www.cas.sk/clanok/87059/krizikova-chysta-pohreb-manzela-obchod-so-stastim-pocka.html

mario bross

hm, co sa to deje  :( cest ich pamiatke ! :(

rastis

ako to patri do tejto temy ?

Semish

Quote from: rastis on 29. August , 2008, 12:36:41
ako to patri do tejto temy ?

Ved normalne, zamienka na dalsie (tentoraz smutocne) pivo :).

rastis

tak to potom nezabudnime ani Vilmu Jamnicku, ktora sa dozila krasnych neuveritelnych 101 rokov. cest jej cipernej pamiatke  :( :drink: :zdar:

Semish

Quote from: rastis on 29. August , 2008, 12:55:09
tak to potom nezabudnime ani Vilmu Jamnicku, ktora sa dozila krasnych neuveritelnych 101 rokov. cest jej cipernej pamiatke  :( :drink: :zdar:

Tu rad zapijem, aj Michala Docolomanskeho, normalne si dam aj male pivo.  :drink:

musicman

Quote from: Semish on 29. August , 2008, 12:56:38
Tu rad zapijem, aj Michala Docolomanskeho, normalne si dam aj male pivo.  :drink:

herecka ganitura je prestarnuta aby sa z vas nestali alkoholici ked budete kazdeho zapijat
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

rastis

Quote from: Semish on 29. August , 2008, 12:56:38

a ked Ti poviem, ze dnes je vyrocie umrtia Mariana Zednikovica (1 rovny rok + 117 dni), tak si das aj velke pivo, nie (desinu) ?