Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Pitu

Quote from: dusky on 01. November , 2008, 18:50:21
aky velky je objednany stol???

Je pre 8 ľudí, čo hádam zaplníme, prípadne doplníme stoličkami. ;)

dusky

oki kukneme u mna  so zakkym ten Framus a prideme...

pista58

o-yep sro

Zeck

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

pista58

Quote from: Zeck on 02. November , 2008, 10:52:52
az tak zle hrali? :)

nie nie, len vtedy sme sa poculi  :) zle nehrali, zaujimavy spevak (skoda ze schovany za bicimi) a na moj vkus velmi neslapali, ako keby sa do toho nechceli poriadne opriet.
o-yep sro

Roberto

podla mna hrali aj spievali dobre, ale vyber niektorych skladieb v repertoari bol na zamyslenie. bubenik by mal byt frontman a venovat sa len spevu. najlepsie odohrali tublatanku.  8)
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

rastis

najviac to rozbalili ked ste poodchadzali. posledne hardrockovo metalove kolecko bolo fakt dobre, vidno, ze v tej muzike su najviac doma.

dusky

so stupajucou hladinou alkoholu sa znizuju naroky, a to nielen na hudbu...........

bara

prečo? ten podnik bol príjemný, a aj na tú hudbu sa dalo super vyblázniť...  :)
a myslím, že aj nálada bola výborná...  :)

dusky

uz nepoviem ani slovo... mrzi ma ze som vobec nieco povedal

bara

...ale Dušan!  :) :) :) prečo?

swordy

dusky asi nema dnes svoj den  :blush:

Pitu

No ja tiež po včerajšku nemám svoj deň..   :laugh:    :X

Kapelka má dobrý potenciál, 2 chalani slušne spievajú, všetci hrajú už celkom dobre. Lenže dokopy to bola hlavne prvú polovicu koncertu strašná nuda. Na nich tiež nebolo vidno, že by ich to moc bavilo, pohľad na kapelu bol veľmi zlý. Až na bubeníka, ktorý sa snažil do toho dať trochu života. Vyzerali ako bojazlivá kapela, čo vyšla prvýkrát z garáže a majú strach z ľudí a okolitého sveta. Ku koncu sa trochu odviazali, bolo aj vidno, že tvrdšie veci ich asi bavia viac - Deep Purple, Iron Maiden, Helloween..  Ale stále pódiový prejav veľmi mdlý.

Dali sme si celkom slušne do nosa, som rád, že nás Zakky porozvážal. Díky.  :on1:

dusky

len sa ty o moj den neboj........

swordy

som rad ze si ma ukludnil :)