Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

rastis

Quote from: javanne on 19. September , 2009, 10:45:37
nejdem, lebo nemam frajerku, ozeriem sa zase sam  8)

nevyhovaraj sa  :evil:

javanne

Quote from: rastis on 19. September , 2009, 10:46:54
nevyhovaraj sa  :evil:

ak nejaku nahodnu cez den zbalim, pridem  :drink:
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers

rastis

OK, Javanne podmienuje svoju ucast... hosi - zlozime sa mu ?  ;D kde sa teraz daju kupit take devy ?

proghopik

Quote from: rastis on 19. September , 2009, 10:50:49
OK, Javanne podmienuje svoju ucast... hosi - zlozime sa mu ?  ;D kde sa teraz daju kupit take devy ?

Na Panonskej sa da trebars, za 50 euro mu pride podla mna robit eskort servis s tym, ze jej poplati aj nejake drinky.  :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

javanne

Quote from: Progrocker on 19. September , 2009, 13:39:49
Na Panonskej sa da trebars, za 50 euro mu pride podla mna robit eskort servis s tym, ze jej poplati aj nejake drinky.  :)

Branik, za 50 eur sa mozem 5x najebat jak delo :drink:  srat na zenske ;D
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers

rastis

chystam sa s Poprockerom dnes vecer na pivo. neprida sa niekto ? fotky z toho asi opat nebudu, ale mozme pokecat :)

rastis

proghopik

Ved mozeme sa Rastik pri tom aj fotit. :kiss: ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

Quote from: poprocker on 21. Október , 2009, 16:55:51
Ved mozeme sa Rastik pri tom aj fotit. :kiss: ;D

to neni ono, preto agitujem, nech ide niekto tiez, aby nas mohol fotit on :)

marrtin

Quote from: rastis on 21. Október , 2009, 16:50:40
chystam sa s Poprockerom dnes vecer na pivo. neprida sa niekto ? fotky z toho asi opat nebudu, ale mozme pokecat :)
minulý týždeň som vás volal, teraz som chorý
Les Paul + Marshall, čo iné?

proghopik

Quote from: marrtin on 21. Október , 2009, 16:59:59
minulý týždeň som vás volal, teraz som chorý

Vyhovorky.  :evil:

Altostratus

rastis

Quote from: Altostratus on 21. Október , 2009, 17:02:40
Kde budete?

na pive ?  :whistle: este nevieme... niekde asi v meste, kde je dobre :)

proghopik

Quote from: Altostratus on 21. Október , 2009, 17:02:40
Kde budete?

No to este nevieme, bud centrum alebo Petrzalka. Ved mi brnkni tak okolo osmej - pol deviatej, ak by si chcel dojst.

Altostratus

Quote from: rastis on 21. Október , 2009, 17:03:43
na pive ?  :whistle: este nevieme... niekde asi v meste, kde je dobre :)

Budem voľný až tak po desiatej, ak sa budem moc nudiť, zavolám ti a dobehnem na jedno :-D