Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Locksmith

no to som v kine  od 19:40 az po koniec avatara. takze neporusim tradiciu a opat nepridem ;D

rastis

alebo utorok / stvrtok ? mne je jedno  :drink:

proghopik

Streda moze byt. Uz sme dvaja.  :kiss:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

utorok / streda / stvrtok a fakt by ma potesilo, keby sme sa stretli zase konecne aj viaceri  :drink:

Locksmith

ja by som ten strvtok skusil ale musi to byt niekde blizko kde byvam:D dakde v centre.

Roberto

"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

Altostratus

Mne viac sedí štvrtok. V stredu priam vôbec nemôžem.

damiandch

ucast je najeko obmedzena, alebo je pozvany kazdy clen fora? Tiez by som skocil na pivo...  :drink:

zakky

ja tiez mozem stvrtok

zakky

Quote from: damiandch on 12. Január , 2010, 11:13:35
ucast je najeko obmedzena, alebo je pozvany kazdy clen fora? Tiez by som skocil na pivo...  :drink:

jasne ze kazdy clen fora  :)

brdo prvy

V ten stvrtok by som sa aj mohol.Este uvidim.Zalezi to od toho ,ci ma frajerka odveze domov ,alebo bude pit tiez  ;D ;D

Sipko

ja by som tiez velmi rad skocil najlepsie streda/stvrtok
www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936

pista58

ja mozem v stredu, vo stvrtok som prec z ba.
o-yep sro

rastis

proghopik

Stvrtok mi sedi dokonca viac ako streda.  :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci