Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

peterst

Quote from: zakky on 10. Marec , 2010, 10:46:05
dokedy?  ;D

to su otazky, pche  :-\

samozrejme do bezvedomia  :laugh:

marrtin

kurňa na pívo zasa nemôžem ísť, poobedné smeny  :(
Les Paul + Marshall, čo iné?

rastis

kto sa dnes prida na pivo ? po 20.00 ? pride Progac, Roberto. rozpravat sa bude vyhradne o Gibsonoch, novinka je, ze uz sa smie aj o novych, pokial su z Custom Shopu. pridte prosim Vas niekto, lebo to s nimi nevydrzim  :'( :'( :'(

Milos1

A kam treba prist? Bastion?
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk

rastis

Quote from: Milos1 on 17. Marec , 2010, 13:05:36
A kam treba prist? Bastion?

tam sa nefajci. rozmyslame nad takou malou krcmou, zarohom jakubaku, na lazaretskej ulici. ale ked by sme sa dohodli, ze by nas bolo viac, tak mozme vymysliet aj nieco ine.

brano_

Ak stihnete dost skoro (<= 17:00) dat vediet kedy a kam tak by som sa hadam pridal. Nieco nove sa zas naucit.

Pitu

Quote from: rastis on 17. Marec , 2010, 13:12:28
tam sa nefajci. rozmyslame nad takou malou krcmou, zarohom jakubaku, na lazaretskej ulici. ale ked by sme sa dohodli, ze by nas bolo viac, tak mozme vymysliet aj nieco ine.

Myslíš asi tú "u Ferdinanda".  Keby som tam ešte býval, pridal by som sa cestou domov. Teraz to už mám od ruky z Prievozu. Ale tak na zdravie..  :drink:

javanne

Quote from: rastis on 17. Marec , 2010, 12:58:06
kto sa dnes prida na pivo ? po 20.00 ? pride Progac, Roberto. rozpravat sa bude vyhradne o Gibsonoch, novinka je, ze uz sa smie aj o novych, pokial su z Custom Shopu. pridte prosim Vas niekto, lebo to s nimi nevydrzim  :'( :'( :'(

mozno sa dovalim, ak stihnem vybavit vsetko co treba a nebudem musiet do noci pracovat...
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers

rastis

Quote from: javanne on 17. Marec , 2010, 13:55:38
mozno sa dovalim, ak stihnem vybavit vsetko co treba a nebudem musiet do noci pracovat...

ako patrilo by sa poreferovat o prirastkoch :)

rastis

Quote from: Pitu on 17. Marec , 2010, 13:50:16
Myslíš asi tú "u Ferdinanda".  Keby som tam ešte býval, pridal by som sa cestou domov. Teraz to už mám od ruky z Prievozu. Ale tak na zdravie..  :drink:

hej, u Ferdinanda.

ale ako pisem - ak je nejaky napad na lepsi podnik, sem s nim.

javanne

Quote from: rastis on 17. Marec , 2010, 13:56:49

ako na to referovanie tam bude aj Roberto...ale rad by som aj sam prisiel, uz sa mi ziada aj alko po celych 3 tyzdnoch taxikarcenia...
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers

rastis

Quote from: brano_ on 17. Marec , 2010, 13:41:53
Ak stihnete dost skoro (<= 17:00) dat vediet kedy a kam tak by som sa hadam pridal. Nieco nove sa zas naucit.

ak nikto nevymysli nic lepsie, tak to vyzera na ten Ferdinand - 20.00 + ...

brano_

pribral som dve kila.

Quote from: rastis on 17. Marec , 2010, 13:56:49

johnzo

Quote from: rastis on 17. Marec , 2010, 14:04:20
ak nikto nevymysli nic lepsie, tak to vyzera na ten Ferdinand - 20.00 + ...

inak u ferdinanda je fajnovo. sa mi luba ta krcma strasne.  :drink:
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

rastis

Quote from: johnzo on 17. Marec , 2010, 14:58:42
inak u ferdinanda je fajnovo. sa mi luba ta krcma strasne.  :drink:

vsak ale ty si odkedy z bratislavy ?