Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

johnzo

Quote from: rastis on 17. Marec , 2010, 15:07:57
vsak ale ty si odkedy z bratislavy ?

nejsom, ale v BA mam tak 9/10 rodiny  :) a dost casto sa v BA a okoli vyskytujem... toz...  :drink:
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

rastis

Quote from: johnzo on 17. Marec , 2010, 15:35:03
nejsom, ale v BA mam tak 9/10 rodiny  :) a dost casto sa v BA a okoli vyskytujem... toz...  :drink:

no dobre, uz okolo toho nechod dokola. ano - mozes dojst na pivo, kludne !

johnzo

Quote from: rastis on 17. Marec , 2010, 15:41:36
no dobre, uz okolo toho nechod dokola. ano - mozes dojst na pivo, kludne !

nedojdem. nejsom v BA teraz, ale veru rad by som niekedy dosiel  :drink:
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

damiandch

skoda, ze nemozem dojst :( presunte to na buduci tyzden rovnaky cas!  ;)

proghopik

Quote from: rastis on 17. Marec , 2010, 12:58:06
kto sa dnes prida na pivo ? po 20.00 ? pride Progac, Roberto. rozpravat sa bude vyhradne o Gibsonoch, novinka je, ze uz sa smie aj o novych, pokial su z Custom Shopu. pridte prosim Vas niekto, lebo to s nimi nevydrzim  :'( :'( :'(

Ti, co nemaju ziaden Gibson starsi ako 1980 alebo Custom Shop, mozu prist iba s podmienkou, ze nam objednaju kazdemu po 2 rundy. To iste plati pre basakov, spevakov, spevacky, klaviristky atd.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

ja by som naopak poprosil, nech dojdu hlavne ti, co nemaju ziaden Gibson a ani ich nezaujima, nech sa je aj o com rozpravat  :evil:

kaolko

ja rad odmietnem ucast  ;D  :zdar:

pista58

brano uz mi nikdy nevolaj  !!! !!! !!!
o-yep sro

kubog

Quote from: poprocker on 17. Marec , 2010, 16:57:17
Ti, co nemaju ziaden Gibson starsi ako 1980 alebo Custom Shop, mozu prist iba s podmienkou, ze nam objednaju kazdemu po 2 rundy. To iste plati pre basakov, spevakov, spevacky, klaviristky atd.

Jupí, tak to spadám  :laugh: Porád nemám čas, ja možno tak v apríli  :drink:

Roberto

elegantne som odisiel v ramci zaverecnej, ktovie ake pribehy cakaju progaca, rastislava & marrtina na ich cestach necestach nocnou bratislavou..
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

javanne

Quote from: Roberto on 17. Marec , 2010, 23:37:38
elegantne som odisiel v ramci zaverecnej, ktovie ake pribehy cakaju progaca, rastislava & marrtina na ich cestach necestach nocnou bratislavou..

fasa, ja som doteraz pracoval...takze dam rychleho kozla a padam do postele...zase mi raz to GPC pivo "vyslo"
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers

brano_

kedy ste sa tam zjavili? o stvrt na 9 sa mi zdalo ze nikoho nevidim, podnik plny, ani sadnut nebolo velmi kam ... len som vas nenasiel ci sa to zbehlo cele nejak neskor?

proghopik

:whistle:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

Quote from: brano_ on 18. Marec , 2010, 07:38:12
kedy ste sa tam zjavili? o stvrt na 9 sa mi zdalo ze nikoho nevidim, podnik plny, ani sadnut nebolo velmi kam ... len som vas nenasiel ci sa to zbehlo cele nejak neskor?

20.20 sme tam uz urcite boli

marrtin

Quote from: Pitu on 17. Marec , 2010, 13:50:16
Myslíš asi tú "u Ferdinanda".  Keby som tam ešte býval, pridal by som sa cestou domov. Teraz to už mám od ruky z Prievozu. Ale tak na zdravie..  :drink:

mal si dojsť, ja to mám ďalej do Devínskej a prišiel som, ešte i z roboty som sa vypýtal... :whistle:
inak si mohol pokecať aspoň o tom svojom jazzovom dele: http://www.gitaristi.sk/Framus-Tenesee-Custom, rád by som to počul cez dáku lampu, hmmm.....
Quote from: damiandch on 17. Marec , 2010, 16:27:28
skoda, ze nemozem dojst :( presunte to na buduci tyzden rovnaky cas!  ;)
no, bol by som za  ;) nuž keď je niekto preč...bolo fajn

Quote from: poprocker on 17. Marec , 2010, 16:57:17
kurňa, že to nevyšlo s tými nepólistami  :)

no bolo to veselé, s Progym sme skončili po štvrtej.... :whistle:
a bolo to fajn, Roberto mysli na mňa s tými poťákmi  ;)
Robo a v čom je ten nový custom iný ako toto?: http://www.gitaristi.sk/Ako-zachranit-stary-magicky-crep-alebo-pokus-o-glorifikaciu-zaziva
Les Paul + Marshall, čo iné?