Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

kaolko

Quote from: pista58 on 08. Apríl , 2010, 14:51:57
nehehe. zakky ak pre mna dojdes tak na pol deviatu a dovezes ma domov tak na pol jedenastu tak idem  ;D

kloaka ide vychytavat zase mudra a nastavovat semishovi aparat  ;D nebud cencul a pod, aj bez modov a prelampovania im to hra dobre  :drink:

hmm nie nie o to vobec nejde.. jeden moj velmi dobry znamy, na slovo vzaty odbornik,  ktory ked sa zapocuval do tych nahravok, povedal ze si je takmer na 100% isty ze tam bola pouzita ta ista gitara ako v skladbe Lod ktora sa plavi do neznama.. len o pol tona nizsie.. chcem si len overit tento spravny usudok

Semish

Quote from: kaolko on 08. Apríl , 2010, 14:50:43
skuste navrhnut miesto a cas.. lebo idem dnes na skusku tej trapnej kapely co tu tak dlho natahovala s tym epeckom s exe fixom a nakoniec to je uplna hruza tak sa idem presvedcit ze aspon nazivo to bude ok  ;D

Kam ty ides???

rastis

Quote from: proghoper on 08. Apríl , 2010, 14:59:50
Inak aj zajtra je moznost, pisal som si kratko cez ICQ s Iggym.

zajtra nie a Ferdinand sa mi az tak nelubi zase...

to co pisal vcera Pista, ze na Drevenej, to je co ?

Semish

Quote from: rastis on 08. Apríl , 2010, 15:42:10
zajtra nie a Ferdinand sa mi az tak nelubi zase...

to co pisal vcera Pista, ze na Drevenej, to je co ?

Bratislavsky mestiansky pivovar, varia si vlastne pivo.

rastis

vlastne pivo ? hmmmm :) boli ste tam niekto ?

pista58

na drevenej - tam je draho dost - pivo tusim dve e, nepametam si. aj to fajcenie je tam otazne.
o-yep sro

pista58

osvietilo ma - ich varene svetle - 0,5 l 1,9e a 1 l 3,8 e. tmava 20ka minule nebola, cenu nepametam, ale bola este tmava 11ka, cena sa mi zda tiez okolo tych 2 e. pivo bolo fajn.
o-yep sro

rastis

marrtin

ja mám nočné až do zajtra... :zdar:
Les Paul + Marshall, čo iné?

spyros

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

kaolko

Quote from: Semish on 08. Apríl , 2010, 15:29:15
Kam ty ides???

ak budes posluchat prinesieme ti aj druheho gitaristu na skusku  ;D

iMbUS

bolo pivo, nebolo? ja chcem ist na nejake
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

proghopik

Quote from: iMbUS on 20. Apríl , 2010, 14:45:49
bolo pivo, nebolo? ja chcem ist na nejake

Ved nepijes pivo.  :P
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

zakky