Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

kaolko

Quote from: zakky on 26. Apríl , 2010, 19:37:55
ja to ocenim aj david urcite

keketi :D dobre teda.. ale sak ty uz si ju mal v ruke.. urcite si chces robit srandu  ;D

zakky

Quote from: kaolko on 26. Apríl , 2010, 19:40:08
keketi :D dobre teda.. ale sak ty uz si ju mal v ruke.. urcite si chces robit srandu  ;D

iba chvilku som ju mal tak aspon si zahram :)

kaolko

ale tak pitchi nechcem byt jediny keket teply s gitarou  ;D to bude jak u jebikov  ;D

kaolko

Quote from: zakky on 26. Apríl , 2010, 19:44:13
iba chvilku som ju mal tak aspon si zahram :)

v tom hluku?  ;D ale tak ok.. ked ma nevysmeju ludia s tym tak pohoda  ;D

Dejvo

Sak gitaraka bola uplne v pohode,nemal som ju sice v rukach, ale je pekna. Asi aj dobre hra  :)

pista58

zakky ma s tou spicatou gitarou napadal a aj na nej celkom dlho onanoval skrz Axe FX a PA alebo odposluch behringer (s centralnym EQ).
o-yep sro

zakky

najlepsia bola aj tak karovola dovolenka a davidov majak  ;D

pista58

jj, dejvov majak rulez, ale karol vecer ukoncil uplne luxusne  :laugh:
mne sa este pacilo tvoje nezamknute auto
o-yep sro

Dejvo

Nezamknute auto u mna vyhrava... a ten zakkyho pohlad.. a co, co by mi zobrali ?  ;D  ;D

kaolko

kazdopadne. .vdaka za fajn posedenie..  ak si spomeniem na vsetkych tak tam bol okrem mna Pitu, javanne, damiandch, marrtin, pista, zakky, martinlm, Dejvo snad sme na nikoho nezabudli..

pista58

inac napriek tomu ze pivo trvalo relativne dlho nebol nikto pod obraz. to je tak ked hlavne hviezdy prestanu chodit  :laugh:
o-yep sro

proghopik

Quote from: pista58 on 27. Apríl , 2010, 11:22:14
inac napriek tomu ze pivo trvalo relativne dlho nebol nikto pod obraz. to je tak ked hlavne hviezdy prestanu chodit  :laugh:

Treba vychovat nove.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

marrtin

No bolo to fajn pivo, škoda, že som musel odísť kvôli tomu, že som ráno vstával o piatej...ale to i dnes a včera som bol zasa na skúške kde som bol do 24, takže za tieto dva dni som sa nevyspal...
a Piťu včera som sa teda postavil pred Marshallácku bedňu a skúsil som to čo si spomínal a nesklamal som sa, lampy sú lampy, to ešte tieto simulácie nemajú ten správny zvuk, i keď hrá ti to fajn, ale nevidím v tom žiadnu výhodu, možno prenosnosť a kopec efektov, ale to ja nepotrebujem
mali by sme spraviť ten test lampa versus Axe  ;)
a progy, ty si ma naštval, kde si bol?  8)
Les Paul + Marshall, čo iné?

pista58

Quote from: proghoper on 27. Apríl , 2010, 11:24:13
Treba vychovat nove.

ucastnik gpc piva tvojho formatu sa rodi raz za periodu a mal by byt zakonom chraneny  :drink:
o-yep sro

zakky

Quote from: pista58 on 28. Apríl , 2010, 14:57:11
ucastnik gpc piva tvojho formatu sa rodi raz za periodu a mal by byt zakonom chraneny  :drink:

nikdy nezabudnem na to jak bol zeleny raz v randaly  ;D