Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

vikur

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com

kaolko

sak ja som vravel ze sa to este aj zrusi jak je zvykom  ;D

ja mam v plane dojst..ale ak o 19:00 uvidim na fore ze nikto nejde tak si radsej doma kuknem pecko

kubog

Karol žádne také pekne dojdi a neserte ma boha  ;D :drink: Traja sme určite, ako som povedal ja, kubo a tomáš ideme určite

rastis

Quote from: proghoper on 23. September , 2010, 13:35:52
Tak kto teda dojde? Ja este neviem.  :blush:

vsetcia ideme.

ja, ty, kaol, kubog, kubo63, ob...666, brdo... .... roberto naznacoval tiez nieco ? yugi tusim nieco spominal... ...

vsak a ty co vymslas ? vsak si to inicioval, ma bombardujes PMkami na pivo nonstop a ked sa teda rozhybem, tak sa cukas ?  :-\

kaolko

ja tam pridem..  okolo 19:30- 20:00 najneskor tam chcem byt

proghopik

Quote from: rastis on 23. September , 2010, 14:04:28
vsak a ty co vymslas ? vsak si to inicioval, ma bombardujes PMkami na pivo nonstop a ked sa teda rozhybem, tak sa cukas ?  :-\

Mam dnes zlu hormonalnu hladinu, prilis slnka mi skodi. :uff:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

Quote from: proghoper on 23. September , 2010, 14:06:28
Mam dnes zlu hormonalnu hladinu, prilis slnka mi skodi. :uff:

ak dnes nedojdes, tak uz nikdy v zivote sa nenecham Tebou zlomit na ziadne pivo a rusim Silvester a zakazem frajerke kamaratit sa s Tvojou  ]:-> ]:-> ]:->

kubog

Ok, tak ja teda vyrážam z domu, tak nieže neprídete  :drink: Vidíme sa večer, Čiao!

kaolko

rastis

mala zmena narychlo - u Ocka maju pokazenu pipu, takze Randal.

proghopik

Quote from: rastis on 23. September , 2010, 18:55:22
mala zmena narychlo - u Ocka maju pokazenu pipu, takze Randal.

Pomooc.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

no a samozrejme viem, ze vsetci cakate na:

TOTO !!!

... ale to uz je naposledy a odteraz plati na akekolvek casove ci ucastne informacie moratorium.

rastis

Quote from: proghoper on 23. September , 2010, 18:55:54
Pomooc.

co sa bojis, vsak vpredu, nikto Ta netaha na ziaden metal :) a dneska tam asi ani nic neni, co pozeram na webe program...

proghopik

Tak sa teda obetujem pre vseobecne blaho.  :uff:

rastis

Quote from: proghoper on 23. September , 2010, 19:02:26
Tak sa teda obetujem pre vseobecne blaho.  :uff:

no vidis, jaky si dobrak. aj Brdo sa slubil :)