Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Yugi00

Chalani... ja sa ospravedlnujem ale neda sa mi :/ tupa robota...
Im a little princess

kaolko

Quote from: Yugi00 on 23. September , 2010, 19:06:15

vyhovorky :D kebyze mas vela roboty tak tu nepises ze nemoozes dojst  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

rastis

Quote from: Yugi00 on 23. September , 2010, 19:06:15

ser na nu, aj tak ste 14 miliony € v strate.

Yugi00

:D kks... ale ked dojdem tak hovno stihnem... a kde chcete byt vonku alebo vnutri? mam zosebou T-Virus... :uff:
Im a little princess

kaolko

rastis dal najlepsi argument..  jedine co tam ide je hokej, miss a spravy v madarcine

kaolko

Quote from: Yugi00 on 23. September , 2010, 19:13:11
:D kks... ale ked dojdem tak hovno stihnem... a kde chcete byt vonku alebo vnutri? mam zosebou T-Virus... :uff:
vonku by mi vajca odpadli vecer jak je zima.. pekne vnutri .. nebud teply.. dondi..

Yugi00

Quote from: kaolko on 23. September , 2010, 19:14:35
rastis dal najlepsi argument..  jedine co tam ide je hokej, miss a spravy v madarcine
ktomu sa vyjadrovat nebudem :D zato vsetko moze Liptak
Im a little princess

Yugi00

DPC aj svami... dojdem ale len na pol deci alebo 2 lebo potom kkt stihnem.... aspon si vypalim bacile XD
Im a little princess

rastis

nic, zapni na obraz monoskop, zhasni kanclik a ides :)

kaolko

Quote from: Yugi00 on 23. September , 2010, 19:18:20
DPC aj svami... dojdem ale len na pol deci alebo 2 lebo potom kkt stihnem.... aspon si vypalim bacile XD

ak si chory tak bozkavat sa nebudeme ale.. 

proghopik

Quote from: kaolko on 23. September , 2010, 19:20:04
ak si chory tak bozkavat sa nebudeme ale..  

Ti neskor uz bude jedno.  :kiss:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

proghopik

A kde teda presne v Randali?

Lebo sa tam bojim sam chodit, este ma nejaki metlacki divosi so spicatymi gitarami prepadnu. :whistle:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

kaolko

vnutri asi .. jak je ten bar.. a okruhly stol

Yugi00

vy ste uz tam ci co?  ;D
Im a little princess

proghopik

Som rad, ze som vcera na pive spoznal dalsieho buduceho hiwattfila - Kuba63. Nas maly elitny klub pomalicky rastie. 8)