Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

kubo63

Takze ten randal ?

Teraz dost casto chodim ku Ferdinandovi. Velmi fajn krcmicka, capuju Bernard (10,12,13,14) a dobre pivne speciality robia, akurat fajciar je velmi maly a v nefajc byva skoro vzdy obsadene...

http://www.kamnapivo.sk/pivodb/staremesto/12561/

rastis

Quote from: kubo63 on 26. Marec , 2011, 14:43:46... akurat fajciar je velmi maly a v nefajc byva skoro vzdy obsadene......

vsak to

kubo63

Quote from: rastis on 26. Marec , 2011, 14:49:57
vsak to

Museli by sme rezervovat stol.  :zdar: Ten randal je ale asi flexibilnejsi ako mala krcmicka.

kubo63

Tak co chalani, plati ?  :)

cubo

super :) pondelok mi vyhovuje  :drink: najlepsie by bolo ten randal, viem kde to je a da sa tam dymit  ;D o osmej?

rastis

Yugi00

v pondelok je najvacsi masaker v robote takze moc by som nemohol ani ja aj ked nejsom wyntejdž  ;D cize asi nist chalani... nabuduce
Im a little princess

kubog

Takze dnes randal? Piste kto pridete, zastavil by som sa

kubo63

Quote from: kubog on 28. Marec , 2011, 10:23:31
Takze dnes randal? Piste kto pridete, zastavil by som sa

Ja dojdem. Napiste aj ostatni, co sa chystate.

cubo

Quote from: rastis on 28. Marec , 2011, 00:38:25
sorry, ja nemozem

kurnik ma neser  ]:-> to si robis srandu? :)

javanne

ja mozem  :drink:

tak teda Randal dnes o 20:00?

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers

kubo63

Takze o osmej tam. Dojdes aj ty, Kubco ? Zatial cubo, javanne, kubog a progi tiez zatial nepotvrdil, ze nepride. kaolko, ty si na tom ako ?

kubog

Proste pridte do randalu, ja si musim napisat ešte jednu pracu, a porobit daco v exceli na statistiku ale snad to stihnem, tak by som sa zastavil  :drink:
Inak kto pridete prvy tak obsadte ten velky okruhly stol tam, nech mame intimco  ;D

rastis

Quote from: cubo on 28. Marec , 2011, 10:31:28
kurnik ma neser  ]:-> to si robis srandu? :)

mrzi ma to, ale vsak este z BA neodchadzas nadobro - ci ?

kubog

Inak ako sa spozname, lebo ja poznam len koalka a kubca  ;D Ci idete vobec nekto?