Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

rastis

Quote from: kubog on 08. Jún , 2011, 15:42:14
Inak ten Richtar je len do 22, tak to neni trochen odveci?  :zdar:

tak sa presunieme  8)

kubo63

Ja som uz tam, ale nevidim to na dlho. Vecer by som asi dosiel. Inak, kvasar je fakt delikatny.

proghopik

Aj Roberto dojde trosku neskor, dokonca mozno budeme mat velku posilu z vychodu. :whistle: Takze snad sa 4 nazbierame.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

kubo63

Progi, donesies mi aj tie cd-cka ?  :)

rastis

Quote from: proghoper on 08. Jún , 2011, 16:35:04... dokonca mozno budeme mat velku posilu z vychodu. ...

to moze byt jedine Branko alebo Predator. alebo zeby Pablo Woozy ?  :whistle: len dufam, ze nemyslis svoju frajerku  :evil:

proghopik

Quote from: rastis on 08. Jún , 2011, 17:00:27
to moze byt jedine Branko alebo Predator. alebo zeby Pablo Woozy ?  :whistle: len dufam, ze nemyslis svoju frajerku  :evil:

;D Nie, ved sme dali jasne pravidla. Ale opakujem, nie je to iste este, ze sa tajomna posila dostavi.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

proghopik

Quote from: kubo63 on 08. Jún , 2011, 16:54:57
Progi, donesies mi aj tie cd-cka ?  :)

Pokusim sa.  :)

styrioci

Quote from: proghoper on 08. Jún , 2011, 17:09:30
;D Nie, ved sme dali jasne pravidla. Ale opakujem, nie je to iste este, ze sa tajomna posila dostavi.
Afrodias?

Zeck

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

rastis

Quote from: Zeck on 08. Jún , 2011, 17:53:02
slavko kundrat.

alebo tento blondavy rockovy boh  :evil:

Pitu

Ludé zlatí, budem asi 2 týždne v BA teraz v auguste, dajme nejaké pivko zas po čase. Už sa mi za niektorými z vás cnie.. :)
Koncom tohoto týždňa alebo budúci..   :drink:

killo

Quote from: Pitu on 09. August , 2011, 11:38:45
Ludé zlatí, budem asi 2 týždne v BA teraz v auguste, dajme nejaké pivko zas po čase. Už sa mi za niektorými z vás cnie.. :)

pozývaš? :-D
Captain SEXXX !!

Roberto

Quote from: Pitu on 09. August , 2011, 11:38:45
ozvi sa ked budes, dame pivo.
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

rastis

ja sa pokusim pridat, ked sa to zbehne, videl by som vas velmi rad vsetkych... a aj toho Pitua hadam  :whistle:

:drink:

Pitu

Quote from: Roberto on 09. August , 2011, 13:37:49
ozvi sa ked budes, dame pivo.

už som. ;) Čo tak zajtra alebo pozajtra, t.j. 11. alebo 12. 8. ?