Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

kubo63

Quote from: rastis on 16. August , 2011, 21:57:26
neviem, ale mozem tam byt o 19:30-20:00 .

kto by sa este pridal ? vsak nejaky podnik navrhnite. fajciarsky, pivarsky, pivo do 1.40€, otvaracie hodiny 1:00 minimalne :)

Ja pridem, ale podnik neviem aky. V poslednej dobe chodim najviac do mestianskeho pivovaru, sladovne a richtara jakuba. Akurat nic nesplna tvoje podmienky.  ;D Randal by mal byt volny, co sa piva tyka tak plzen za 1.6 je v pohode.

jaywalker

šak chalani, podte na Dubliner jam pre boha. Mame jam ako hovado a este lacne pivo (staropramen a hoegarden/guiness), pitchery za 3 evry atd. Bude to zajtra (pozri temu). Gitary tam mame pull-new-pea-chew. nechcem spamovat ale je to natural selection :-)))  :drink:
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed

kubo63

Quote from: jaywalker on 16. August , 2011, 22:42:18
šak chalani, podte na Dubliner jam pre boha. Mame jam ako hovado a este lacne pivo (staropramen a hoegarden/guiness), pitchery za 3 evry atd. Bude to zajtra (pozri temu). Gitary tam mame pull-new-pea-chew. nechcem spamovat ale je to natural selection :-)))  :drink:

Velky staropramen za 2.20 je lacne pivo ?  ;D To je uz celkom silna kava. Aj ked zabava moze byt fajn, aj jamovacka, ale pokial chceme ist na pivo, tak nemoze stat 2.2 najlacnejsie...

jaywalker

liter za 3 evry, pitchery. vybavili sme vseliake discounty na jam night. aj guiness za 4. :-) mas 10 eur a sa ozeres ako kral. Ak hras mas aj zadarmo.
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed

rastis

neni zly napad ten jam, moze tam byt fakt super. 3€ za liter piva je tiez v poho. ja sa ovsem skromne ospravedlnim, ja tie jamovacky nemusim. ale ako vravim - super napad stretnut sa tam a spojit tie akcie :)

:drink:

kubo63

Quote from: jaywalker on 16. August , 2011, 23:15:01
liter za 3 evry, pitchery. vybavili sme vseliake discounty na jam night. aj guiness za 4. :-) mas 10 eur a sa ozeres ako kral. Ak hras mas aj zadarmo.

Tak to je pohodicka.  :drink: Co ostatni na to ?

killo

Mal by som mať skúšku s kapelkof, ale až by to bolo na jamke to stretnutie tak by som rád dobehol :-D a kde to vlastne je??
Captain SEXXX !!

Pitu

Ok Johnny, plati Irish a dúfam, že bude platiť aj cena piva!!!  Môžeme si aj všetci postupne zahrať, tzn všetci budeme mať pivo zadarmo. ;)

Takže dnes 17. 8. - na pivo v BA v Irish pube od cca 20:00.  Vidíme sa tam. ;)

jaywalker

Tak tesim sa, mali sme iba jeden clovek z fora tam.
Tu je link na info aby som nespamoval tu:
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,89355.90.html

http://www.facebook.com/profile.php?id=637299259#!/groups/130446037034488/

Budu tam acoustics, 12ky, nylonky, acoustic bass, perkusia, klavesy, mikrofony, PA, capoduster, picks, ladicky, slidey, efekty, odposluchy, stojany na not a este aj laptop a tlaciaren ak chcete texty atd. Nic netreba ak nechcete vlacit veci.

A potvrdim - 1 pitcher stoji 3 evry, guiness za 4. Chodia tam aj jam groupies tak trochu sa sprejujete.  :drink:

rastis

Quote from: Pitu on 17. August , 2011, 02:51:38
Ok Johnny, plati Irish a dúfam, že bude platiť aj cena piva!!!  Môžeme si aj všetci postupne zahrať, tzn všetci budeme mať pivo zadarmo. ;)

Takže dnes 17. 8. - na pivo v BA v Irish pube od cca 20:00.  Vidíme sa tam. ;)

takze niekedy inokdey  :drink:

Pitu

Quote from: rastis on 17. August , 2011, 11:19:40
takze niekedy inokdey  :drink:

Rastis, veď si písal:

Quote from: rastis on 16. August , 2011, 23:17:51
neni zly napad ten jam, moze tam byt fakt super. 3€ za liter piva je tiez v poho. ja sa ovsem skromne ospravedlnim, ja tie jamovacky nemusim. ale ako vravim - super napad stretnut sa tam a spojit tie akcie :)

:drink:

Dobehni, pokecáme po dlhej dobe...

rastis

Quote from: Pitu on 17. August , 2011, 11:27:19
Rastis, veď si písal:

Dobehni, pokecáme po dlhej dobe...

napisal som toto:

Quote from: rastis on 16. August , 2011, 23:17:51
... ja sa ovsem skromne ospravedlnim, ja tie jamovacky nemusim. ...

a zaobalil som to do dalsieho, kde som napad pochvalil, aby som nebol ten, co to cele hned potopi. ale ja fakt zvacsa nerad chodim do krciem, kde sa hra a este menej tam, kde sa jamuje... takze zvolim domaci kruh najblizsich :)

kubo63

Tak to mozeme rovno zrusit.  :) Seriozne sa vyjadril len rasto, pitu a ja...

mn

pani, chcel som sa dnes pridat, ale cislo na progiho co som mal som niekde stopil (mam fuckedup soft na foone) a ked som chcel kontakt na niekoho z Vas, karol mi nezdvihal (kedze je jediny, kto Vas pozna a kto realne moze mat kontakt na Vas).
Kedy bude dalsi termin ?
"Practice cures most tone issues" John Suhr

Majo Fero

Chysta sa niekto tento vikend do Pezinka na Vinobranie?
Ak mas chut, tak zo soboty na nedelu po polnoci budem s kapelkou na stage-i.  :drink: