Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Semish

Quote from: Majo Fero on 16. September , 2011, 14:24:24
Chysta sa niekto tento vikend do Pezinka na Vinobranie?
Ak mas chut, tak zo soboty na nedelu po polnoci budem s kapelkou na stage-i.  :drink:

Ja urcite :)

Majo Fero

proghopik

Co tak nieco trebars tuto sobotu?  :drink:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

PanTau

Ked vam nebudem zavadzat a nebojite sa o svoje ritky tak by som prisiel kuknut na vas ved niektorych ani nepoznam a to uz tu citam tie bludy uz dost dlho   :)

kubog

Teoreticky ked dojdem zo školy tak hej :drink:

proghopik

Tak uvidime ci este bude zaujem dalsi. :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

tuto nedelu - cize magicky datum 11.12.11 - bude pivo. respektive mohlo by byt :)

nejaka fasa zafajcena krcma, capovane pivo, bez nejakych brnkajucich fidlikantov v kute  :-9

kto ma chut dobehnut ? dalsi den je pondelok, takze dopohody termin 8) o 2.00 najneskorej doma  :uff:

proghopik

rastis

noooo .... jak sa nam to pekne zbiera  ;D

proghopik

Quote from: rastis on 08. December , 2011, 00:51:14
noooo .... jak sa nam to pekne zbiera  ;D

No len aby to tym aj neskoncilo.  ;D

rastis

Quote from: proghoper on 08. December , 2011, 00:51:37
No len aby to tym aj neskoncilo.  ;D

nic to, po polnoci volame pitovi, hajsovi, predatorovi ... uvidis, veselo bude  :evil:

proghopik

Quote from: rastis on 08. December , 2011, 00:53:06
nic to, po polnoci volame pitovi, hajsovi, predatorovi ... uvidis, veselo bude  :evil:

Duskymu este.  ;D

rastis

Quote from: proghoper on 08. December , 2011, 00:53:47
Duskymu este.  ;D

mali by sme rozsirit repertoar. myslim ze indian ma cislo na Stevina :)

proghopik

Mozeme este Griglaka a Balaza.  :)

Iggy

idem, notifikujte ma. v pondelok pijeme aj firemne, tak aspon budem vo forme  ;D
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?