Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

proghopik

Ja skor nie, ako ano, ale motyka moze vystrelit.  :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Pitu

ak to budete posúvať až do apríla, niekedy medzi 2. a 6. môžeme dať pivo.. :)

killo

Quote from: Pitu on 15. Marec , 2012, 12:59:54
ak to budete posúvať až do apríla, niekedy medzi 2. a 6. môžeme dať pivo.. :)

jee tak ked tu budes tak skoc tretieho do hlavy XXII budeme s klangpedalom hrat :-)
Captain SEXXX !!

Pitu

Quote from: killo on 15. Marec , 2012, 13:28:26
jee tak ked tu budes tak skoc tretieho do hlavy XXII budeme s klangpedalom hrat :-)

to by sa dalo.. ;)

kubo63

Fuuha. Uvidim. Dosiel by som na taku deviatu, resp. v sobotu dam vedet na isto.

Iggy

rekapitulacia: pivo dnes? kam by sa slo a kto?
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

mn

Quote from: Iggy on 17. Marec , 2012, 13:48:35
rekapitulacia: pivo dnes? kam by sa slo a kto?

dajte vediet kde budete. ja budem oscilovat po meste s partiou pred koncertom. mozno by som sa stavil, pripadne .. budeme sediet urcite u Richtara  :drink:
"Practice cures most tone issues" John Suhr

proghopik

Ja by som dnes aj teoreticky mohol, ale jedine ak by sa viacero ludi naisto vyzbieralo. Volal som s Iggym a ze on by mozno tiez dosiel.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

proghopik

Tak ja nakoniec teda nic tiez, mam iny program.

kubo63

rastis

kto by vybehol dnes na pivo ? ja s Branom ideme.

Yugi00

Im a little princess

kaolko

styrioci

Yugi00

Ja by som v podstate mozno vybehol ak ma komunisti v robote nezdrzia  ;D :drink:
Im a little princess