Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Iggy

mna tesi, za nam volali, nech dojdeme  ;D ale kym tie piva budu takto v strede tyzdna, tak to mozem jebat, nemam cas na to.
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

kubog

Zase boli nočné vyvolávačky? Rasťo?  ;D ;D

Ja som tiez skor za vikend, ale tam uz mam zase nieco pre mna prednejsie, tak to je taky zacarovany kruh. Keby som bol z BA tak dobehnem na 3-4 ale takto to je ťažko, v teple sa busom jebať nebudem a autom zas nemozem pit  :zdar:

Iggy

Quote from: kubog on 20. Jún , 2012, 11:49:53
Zase boli nočné vyvolávačky? Rasťo?  ;D ;D
neboli, normale sposobne volali niekedy okolo osmej, ja som nemohol ani dvihnut, bambus dvihol a vyhovoril sa, ze musi cvicit, aby mohol zaspat pri diable III  ;D
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

kubog

Tak to si na tom ešte dobre, keď o osmej  ;D

Iggy

Quote from: kubog on 20. Jún , 2012, 11:51:59
Tak to si na tom ešte dobre, keď o osmej  ;D
neboj, ja nepatrim medzi retardov, ktori ziju v presvedceni, ze ak si na noc vypnu telefon, tak im ujde zivotna sanca na lepsi vesmir.

kubo63

S progim, kubogom sme v Stiavnici na pive. Prida sa niekto?

Pitu

Quote from: kubo63 on 30. Jún , 2012, 17:36:32
S progim, kubogom sme v Stiavnici na pive. Prida sa niekto?

Bohužiaľ som v Žiline. Ak chce niekto skočiť na pivo tam, tak večer som na Stanici-Záriečie..  :drink:

Rectifier

Námestovo nič  ;D ?

kubog

Opat sa chystame do Stiavnice tento vikend, nie je niekto v okoli?

rastis

nejake pivo dnes ? ideme s Progacom na par, vecer o 20.00 cca.

prida sa niekto ?

temy su volne  8)

garde

....aaaaa dnes nie, idem okukať Katku a Branka ;D ....
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

Iggy

budem volat, mohol by dojst aj naky woozy, ze by sme nezajebavali furt srandy len tym jak som srandovny ja  ;D

killo

ja by som dobehol..ale skuska s kapelou vecer..mozno potom a pred mojim odchodom na weekend z pastikarne :-D kde budete?
Captain SEXXX !!

proghopik

Quote from: killo on 19. Október , 2012, 14:53:52
ja by som dobehol..ale skuska s kapelou vecer..mozno potom a pred mojim odchodom na weekend z pastikarne :-D kde budete?

Niekde v centre. Ved ak by si chcel dojst tak brnkni mi na 0903771818 a Ta budeme navigovat.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

ja len, ze kto prispel do tejto temy, tak zavazne potvrdil ucast  :whistle: