Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

kubo63

Quote from: kubog on 02. Máj , 2013, 19:44:13
Ked nas je tak vela nahoda urcite nie, navrhujem dat nejaky interier, kedze budeme asi dlhsie a vonku take teplo nebude. Co tak zobrat cely ten velky stol vo fajc casti v kristianovi?

Ja by som skor zostal na terase dokial sa bude dat a potom by sme sa mohli odpratat dnu. Nastastie sa nehra hokej ten utorok, ale ludi v meste bude asi veeeeela

kubog

No dobre ale ked sa po 22tej osmy vydrbeme hladat miesto v podniku tak vies ako dopadneme... Jedine do KCcka  ;D

kubo63

Quote from: kubog on 02. Máj , 2013, 19:48:31
No dobre ale ked sa po 22tej osmy vydrbeme hladat miesto v podniku tak vies ako dopadneme... Jedine do KCcka  ;D

Do dunaju mozeme ist na afterku. Vstup je 2e.  ;D

kubog

Bude pexeso, burizony, chrumky a linča?  ;D

Yugi00

môzno by som dosol aj ja nachvilku kuk... ako za dokaz lowgainizmu mam Paf 7 v ibaneze aby ste nebuzerovali potom :zdar:
Im a little princess

dusan uk

Quote from: Yugi00 on 02. Máj , 2013, 20:30:47
môzno by som dosol aj ja nachvilku kuk... ako za dokaz lowgainizmu mam Paf 7 v ibaneze aby ste nebuzerovali potom :zdar:

Brnknem a moyno pojdem aj ja na chvilku

mn

rezervujme nieco - co tak ferdinand, cierny pes, richtar jakub ked uz su tu zda sa vsetci na pivo. kristian je brekeke
"Practice cures most tone issues" John Suhr

Roberto

Quote from: mn on 02. Máj , 2013, 20:52:23
rezervujme nieco - co tak ferdinand, cierny pes, richtar jakub ked uz su tu zda sa vsetci na pivo. kristian je brekeke
ja by som dal Omamu. mam rad tu dievcicu za obsluhou a ich pifco.
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

kubog

Cierny pes urcite nie odtal ta bez slova vyjebu ze zaverecna a miestni metlosi chlascu dalej, odtvedy bojkotujem. Richtar ferdinand co ja viem... Aky problem s kristianom?

kubog

Kristian bude hlavne do noci, hento vsetko do 10 tej v psovi zatvorene okna kvoli susedom a ptm je tam teplo a smrad jak keby tam trenovala vychodonemecka futbalova reprezentacia.

mn

Quote from: Roberto on 02. Máj , 2013, 21:13:03
ja by som dal Omamu. mam rad tu dievcicu za obsluhou a ich pifco.

kludne aj omama

@kubog, vsak moze byt v zasade - ak sa da sediet vonku poho, dnu je to humus podla mna. 3tia cenova

rastis

a ten podnik, co Metal_man na Radlinskeho prevadzkuje ?

inak v zasade mi je jedno, aj tak vacsinu podnikov nepoznam  :whistle:

kubo63

Quote from: mn on 02. Máj , 2013, 20:52:23

Ferdo je oficialne do 22, z RJ nas vyhodia o pol 11 a v psovi si tazko sadneme v takom pocte + minule mi bolo povedane, ze rezervacky robia len do 19:00.

@Roberto: V Omame nemaju ziadne vlastne pivo. Capuju tam Svijany, Herold a Chodova. Kedysi tam mavali pivo odvedla, z richtara jakuba. Uz ho tam logicky nemaju. :) Inak, omama je len do 23

mn

Quote from: rastis on 02. Máj , 2013, 21:41:14
a ten podnik, co Metal_man na Radlinskeho prevadzkuje ?

inak v zasade mi je jedno, aj tak vacsinu podnikov nepoznam  :whistle:

noo, vsak dajme tam. nech je to 'doma'

kubog

Moze byt v podstate