Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

rastis

co takto nejake vacsie pivo ? lubila by sa mi dajme tomu streda 28.8, dalsi den tam je sviatok. Progac je jasny, myslim, ze Roberto by mal byt v SR a eventualne by snad mohol tiez ... ...

krcma u Metalmana by eventualne mohla vyhovovat (?)

Pitu

Quote from: rastis on 24. August , 2013, 14:27:48
co takto nejake vacsie pivo ? lubila by sa mi dajme tomu streda 28.8, dalsi den tam je sviatok. Progac je jasny, myslim, ze Roberto by mal byt v SR a eventualne by snad mohol tiez ... ...

môže byť.

cubo

Quote from: rastis on 24. August , 2013, 14:27:48

ja som za  :drink:

rastis

super, zbierame sa, dobre bude :)

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

mozme skocit do slovaku na halusky, ci je to ozaj taky pruser  :evil:

proghopik

Quote from: rastis on 24. August , 2013, 17:52:57
mozme skocit do slovaku na halusky, ci je to ozaj taky pruser  :evil:

Ked niekde capuju Bazanta, to je uz samo o sebe pruser.  :evil:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

exhumer

Quote from: proghoper on 24. August , 2013, 20:02:43
Ked niekde capuju Bazanta, to je uz samo o sebe pruser.  :evil:
tak
WEIRD THRASH

metal_man

potom dajte chalani vedet kedy asi a kolko vas bude aby som vam dal rezervacku a ak to pojde vam vybavim aby bolo este aj druhe pivo na vyber a to bud 15ka svijany alebo tmave  alebo jednu bude Skalák a druhe Urpiner

kubo63

Toho 28. to teda plati, ci ako?

rastis

zatial nikto nedal nic take, preco by to nemalo platit

Krtko

Quote from: metal_man on 25. August , 2013, 01:40:42
potom dajte chalani vedet kedy asi a kolko vas bude aby som vam dal rezervacku a ak to pojde vam vybavim aby bolo este aj druhe pivo na vyber a to bud 15ka svijany alebo tmave  alebo jednu bude Skalák a druhe Urpiner

u teba teraz zahradka funguje, ci nie?

metal_man

funguje ale asi tazko na nu bude pocasie.

kubo63

Quote from: rastis on 25. August , 2013, 12:02:35
zatial nikto nedal nic take, preco by to nemalo platit

Dohadovat sa 4 dni dopredu je vramci fora ako 4 tyzdne dopredu, preto sa pytam  ;D

joey

Vramci medzivikendovej alko aktivity a vyhybania sa svokre dobehnem aj ja   ;D