Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

PS1984

Quote from: rastis on 25. November , 2013, 12:54:10
s kofolou si najdi inych kamosov  ]:->

prečo?  :neviem: nie každý musí piť. okrem toho aj na tých fotkách čo sú na začiatku témy tiež každý nepil... ]:->
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.

styrioci

Quote from: PS1984 on 25. November , 2013, 13:38:29
prečo?  :neviem: nie každý musí piť. okrem toho aj na tých fotkách čo sú na začiatku témy tiež každý nepil... ]:->
si sa musel s konom zrazit. uprednostnit kofolu pred pivom

PS1984

Quote from: styrioci on 25. November , 2013, 14:54:37
si sa musel s konom zrazit. uprednostnit kofolu pred pivom

nechápem čo je na tom také nehorázne, že nepijem alkohol. mžem si teda dať aj minerálku..
´
ale nechaj tak...

pista58

neber si to zle, rastis srandoval  ;) ja tam napriklad nechodim preto aby som nemusel pocuvat progrockera.
o-yep sro

proghopik

Quote from: pista58 on 25. November , 2013, 15:10:47
ja tam napriklad nechodim preto aby som nemusel pocuvat progrockera.

To je kto?
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

PS1984

Quote from: pista58 on 25. November , 2013, 15:10:47
neber si to zle, rastis srandoval  ;) ja tam napriklad nechodim preto aby som nemusel pocuvat progrockera.

a tak v pohode, ale na jednej strane tu človek vidí nejaké príspevky o tom, že "aspoň sa spoznáme aj naživo" a potom tu vidí toto...

ja som tu napr. nový. Nemyslím ani tak na fóre, ale v BA. Rád by som spoznal nejakých muzikantov, podebatoval a tak... lepšie ako na fóre.

proghopik

Quote from: PS1984 on 25. November , 2013, 15:17:47
a tak v pohode, ale na jednej strane tu človek vidí nejaké príspevky o tom, že "aspoň sa spoznáme aj naživo" a potom tu vidí toto...

Ale ved o nic nejde, to iba Rastis ma obcas taku starecku mrzutost, si nevsimaj. ;) Ved ked sa podari nejake vacsie pivo zorganizovat, tak urcite dojdi.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

styrioci

Quote from: PS1984 on 25. November , 2013, 15:17:47
a potom tu vidí toto...
vitaj na internete a neber vsetko vazne  :drink: ;D

garde

Quote from: PS1984 on 25. November , 2013, 13:38:29

kokos "take it easy" ;D prinajhoršom si objednáš oboje, dás si kofolu a posedíš pri pive a je to ;D
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

proghopik

Co tak dake pred/povianocne GPC pivo s velkou ucastou? Stevino by mohol dojst :whistle: :)

killo

ak zeberete aj klavesaka tak ano :)
Captain SEXXX !!

kaolko

sak dondzite v sobotu do randalu tam sa bude pit a hrat a spiiivat..

stevino179

jaj chlapi mi mame nového riaditeľa panko z Ba smerak teda žiadne odmeny na vianoce , takže z mojej strany to budu kludne vianoce kupime malej sánky nejaké prkotiny a hotovo vybavene žiadne výlety si nemôžem dovoliť , ja som už nebol na pivo ani nepametam .Takže z mojej strany jedine keby ste prišli do Vk a pili by sme svokrove červene /alebo biele/  pri piecke v skúšobni

killo

V skusobni pijem iba ked ma nutia hrat nightwish :-D a vtedy zasadne vodku :-D :-D
]:->
Captain SEXXX !!

Zvukár Andrej

Quote from: killo on 04. December , 2013, 14:54:53
ak zeberete aj klavesaka tak ano :)
Zvukárovi dovolili prisadnúť, ale musel som Progimu sľúbiť, že nebudem poučovať. ;D