Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

killo

Fuha, nejak vela ludi z fora sa chysta.
To aby som dobre zahral :-D
Captain SEXXX !!

proghopik

Quote from: killo on 18. December , 2015, 11:02:20
Fuha, nejak vela ludi z fora sa chysta.
To aby som dobre zahral :-D

Neboj, nakoniec tam nepride aj tak nikto.  ;D  :evil:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

kaolko

videl som kupcovu kulturnu vlozku do tej rockovej maturity co mal.. on aj vie hrat ci sa len tvari?   ;D https://www.youtube.com/watch?v=Qoxx_n6hXng

od 0:44 odporucam.. to je jak tie shredds videa  ;D mas nekonecno vela take-ov ale ... vyberies proste ten.. tisici napicu

Zvukár Andrej

Quote from: kaolko on 19. December , 2015, 11:15:58
videl som kupcovu kulturnu vlozku do tej rockovej maturity co mal.. on aj vie hrat ci sa len tvari?
Jáj, trochu rýpeš... jasné, že vie.

Ináč okrem mňa a Števina už nikto dnes večer do Rock Cafe v Dúbravke?

Bhlokvva

Aky je rozdiel medzi vranou?

kaolko

no ako chutilo pivko?  ;D

kaolko

neboj ja som to pisal len v snahe zas to tu trochu rozhonkat, len nikto okrem teba sa zas nechyta  ;D asi to tu uz fakt zakapalo.. vsetci uz len stromceky riesia.. ja sa priznam ze donedavna som netusil kto je Juraj Kupec.. ale podla toho co pises, tak urcite kradne kseft H. Tothovi a musia byt nepriatelia na smrt  ;D

inak.. ten Plznik neslopte.. to sa robi u nas zial uz

Bhlokvva

Quote from: Stevino179 on 20. December , 2015, 19:42:06
...s tým že hrana je   chladna bez naboja čakaš čakaš nič nič potom trocha dačo a zase nič nič a xichtia sa akoby zložili 5tu Mozartovu...

Moja rec
Aky je rozdiel medzi vranou?

killo

Quote from: Stevino179 on 20. December , 2015, 17:47:27
by osm odporučil nejake vlastne klavesove kombo /myslím že Roland robi niečo v kvalite a vykone/ lebo sa mi zdalo že je len v pa a to sa trocha stracalo kedže javyskove aparaty strunových nastrojov boli kvalitne a hrali hlasno

klavesy moc nemaju co ist z komba. Minimalne v tej podobe ake som hral na tom koncerte. To je nastroj ktory musi byt stereo a su tam veci ktore ti moc kombo nezahra, cize to bola skor chyba zvukara ze ich nedal hlasnejsie.
Jasne keby bol cisto hammond organ, marshall box a hlava je super. Rovnako su tie roland cube ale to su vzdy len take nahrazky za kvalitny pa system...resp. do klubu kde p.a. fakt neni, pripadne ked mas len stage piano a potrebujes ho v malom klubiku ozvucit lebo male pa kde je to tak na mikrofon..
Captain SEXXX !!

killo

Quote from: Stevino179 on 21. December , 2015, 17:50:02
tak hej aj som vravel  pri odchode zvukarovy že super ale nech TA trocha vytiahne, Juraj mal 4 12 bednu na  predpokladám 100ke celolmpovej hlave , by sa Ti tam na javysku hodilo niečo samostatne len na klaves kvoli celkovemu objemu zvuku /nejaka silna kativna bedna alebo tento Roland osm myslel http://pianoandsynth.com/roland-intros-sa-1000-stage-amplifier-ideal-for-organs-and-digital-piano/ / ,  stereo je ok v PA a plne ho chapem na kláves

ja viem co myslis ale tak sa to nezvuci..pre ludi je tam to p.a. ja mam na podiu svoj odposluch...
Captain SEXXX !!

Zvukár Andrej

Quote from: kaolko on 20. December , 2015, 16:01:22
no ako chutilo pivko?  ;D

Quote from: Stevino179 on 20. December , 2015, 17:47:27
a teraz ku koncertu bol super pani hrali ako z velkej knihy , zvuk jak svina , čo ma naozaj tešilo boli slovenske texty a k veci malo to príbeh , , lebo príst v tejto dobe s vlastnou tvorbou ktora sa na nič nehra ale hra ako ma a k tomu zo slovenskými texttami - fakt klobuk dole...

Pivko výborné, koncert výborný. Prvý krát som počul Ďura Kupca spievať naživo a bol som príjemne prekvapkaný, naozaj dobre spieval aj hral, všetci dobre hrali.
So Števinom som si celkom dobre skecol, v osobnom styku je úplne iný, ako sa niekdy zdá tu na fóre.

rastis

Quote from: Zvukár Andrej on 22. December , 2015, 10:28:51
... v osobnom styku je úplne iný, ako sa niekdy zdá tu na fóre.

este horsi ?  :evil:

Zvukár Andrej

exhumer

Inak ten plzen sa stale robi v plzni, len su 2 sposoby ako sa robi... Obcas sa miesa nova technologia so starou atd. Z plechovky chuti nahorsie lebo hlinik, tu si urcite nekupujte.
WEIRD THRASH