Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

MageZ

Quote from: Martinlm on 24. Máj , 2007, 13:02:16
A Paiste a Lucia.

Paiste je Luciin brat, Majo sa tusim vola. Bubenik z Hard Maple.  :)

midnightstranger

Quote from: Pitu on 23. Máj , 2007, 17:03:25
midnightstranger - na budúci týždeň zorganizujeme pivo, kde popozývam všetkých, ktorý pomáhali na feste, takže tam ťa chcem vidieť, aj cestu ti hradím. ;)

V pohode to nebude treba, len na buduci tyzden v pondelok a utorok nemozem. Ale kazdopadne velmi rad pridem. :drink: :on1:
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

Pitu

Tak to dáme zas na stredu. Čiže budúcu stredu 31.5. pozývam z fóra Iggyho, Imbusa, midnightstrangera, swordyho a marrtina. Samozrejme aj ostatných, čo pomáhali na Guitarfeste.

Ďalší ľudia z fóra sa môžu pridať, ale platia si sami.  8)

midnightstranger

OK pisem si do diara: streda vecer som v BA  ]:-> :za:
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

Pitu

Progrocker - Gabo z Mady ti odkazuje, že si sa zmýlil. 11-tky DR (sada od 0,11 po 0,50) majú  !!!  ;)

Milos1

Quote from: iMbUS on 24. Máj , 2007, 12:42:38
merci beaucop :)

... jasne ze si nespravil, ked sa to pise beaucoup
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk

iMbUS

sakra :)

Tu parles bien francais? ;)
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

marrtin

Quote from: iMbUS on 24. Máj , 2007, 12:42:38
max nebol, boli:

mangaZ, Iggnac, Altosopranus, MartinBA, Poprocker, Robertko, Rasista, Pivu, marrtinka, bambuca a specialny host Gabo z Mady.

Ja som bol vcera opat na cajicku a dzusiku, ale to preto, ze som sa obetoval a robil som sofera. Snad sa ma ta tento krat Iggy zastane.
A test z francuztiny som dodrbal, samozrejme :)

merci beaucop :)

a kurňa jaká marrtinka, co su transvestid?
inak škoda, že ma už hádzalo do komatu, inak by som zostal dlhšie, ale i tak sa mi zle stávalo, ten Staropramen není pre mňa  :-9
Les Paul + Marshall, čo iné?

Roberto

zase som pocul kalamitne spravy od Branislava Progrcaca  :laugh: ze ste boli ani nemecke dogy. Ja som siel pesko domov a dosiel som za 50 min do postele.  :)
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

proghopik

Quote from: Roberto on 24. Máj , 2007, 16:09:53
zase som pocul kalamitne spravy od Branislava Progrcaca  :laugh: ze ste boli ani nemecke dogy. Ja som siel pesko domov a dosiel som za 50 min do postele.  :)

Ale no, zas nic vynimocne sa neudialo, kulturne sme si dali par parov piv. :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

Mobil hlasi, ze Taxi Taxi - 4.06  8) To uz muselo byt dobre  8)

marrtin

ale pekné strentnutie, rasťo na budúce ti ten sveter už donesiem
Les Paul + Marshall, čo iné?

Milos1

Quote from: iMbUS on 24. Máj , 2007, 14:11:04
sakra :) Tu parles bien francais? ;)
non, je ne pas parle bien
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk

midnightstranger

Quote from: Pitu on 24. Máj , 2007, 13:18:11
Tak to dáme zas na stredu. Čiže budúcu stredu 31.5. pozývam z fóra Iggyho, Imbusa, midnightstrangera, swordyho a marrtina. Samozrejme aj ostatných, čo pomáhali na Guitarfeste.

V stredu je 30.5.  :whistle: ;)

Pitu

Quote from: midnightstranger on 24. Máj , 2007, 17:56:02
Quote from: Pitu on 24. Máj , 2007, 13:18:11

V stredu je 30.5.  :whistle: ;)
:whistle:
Iba som ťa skúšal..   :P

Takže opakujem - budúcu stredu 30.5. pozývam z fóra Iggyho, Imbusa, midnightstrangera, swordyho a marrtina. Samozrejme aj ostatných, čo pomáhali na Guitarfeste.