Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Altostratus

Plat fórového upratovača ma celkom uživí a admini si za svoje platy môžu dovoliť aj všeliaké tie vintage zosíky, čo tu o nich píšu. Za každý zmazaný príspevok mám prémiu. Bohužiaľ, momentálne je stav adminov naplnený. Medzi nás sa len tak niekto nedostane.

swordy

no co je slubotechny,  parockery, co musia spinkat uz o desiatej, ;) ;) ;)toto   je kamaratska sudrzost???:))
Progy ty sem radsej ani nechod:D

iMbUS

rudy, to vies, bratislava, kancelarske krysy, 80% ludi robi za kompom. Kde je komp, tam je internet a kde je internet nieje pracovna moralka, ja som toho prikladom :)

A ku vcerajsku: Popici akcia, asi jedna z najelepsich s gpc partiou. Sme potiahli pekne od osmej do tretej. Kecalo sa, hralo sa, fotilo sa, pilo sa...faajn. Sice som spal 3 hodiny a teraz v robote som dost rozjebany, ale to vobec nevadi :)

Pitu dakujeme, za pozvanie a aj za akciu!
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

swordy

presne suhlasim s bambusovymi slovami:) Petulo dakujem, fakt paradicka, aj ked teary otvaram hubu a zeby mi v hlave netrestalo sa neda povedat  :-\  :-\  :-\
Ale fakt paradicka, petulo mas to u mna ;)
A Iggy: Uz si si oblubil Mila ? ;)

proghopik

Quote from: swordy on 31. Máj , 2007, 03:36:08
no co je slubotechny,  parockery, co musia spinkat uz o desiatej, ;) ;) ;)toto   je kamaratska sudrzost???:))
Progy ty sem radsej ani nechod:D

Nuz, neda sa stale chlastat. :kiss: Radsej treba viac hrat. 8)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

midnightstranger

Tiez sa pridam, bolo to velmi prijemne stretnutie, zas som sa skoro previezol do Humenneho, ale sofer bol laskavy a zastavil mi... :on1: ;)
Peto diky. :drink:
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

Iggy

jo, fajnovucko bolo. zo zaciatku trochu masovka na moj vkus a hlavne na to, ze som moc pit nemohol, ale nakoniec sa utriasla spravna partia dokoncacov  ;D bolo velmi fajne. diky za pozvanie pitu.

Quote from: swordy on 31. Máj , 2007, 10:19:17
A Iggy: Uz si si oblubil Mila ? ;)
nie  8)
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

swordy

bambus prihod nejake fotky zo vcerajso-dneskasej cajikovej akcie :D

swordy

cafte rockery, prave som sa vratil mega gpc piva :))))))  ja , rastik progy:) som dost opity, ale bolo dobre:)

Milos1

No pekne ... to musis byt riadne opity, ked si sa vratil z GPC piva po tyzdni a pol.
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk

swordy

hej, kuurnik toto by mi mali zakazat, vzdy ked dojdem domov nadrbany, sadnem za net a vypisujem chobotiny  :whistle:

proghopik

Quote from: swordy on 10. Jún , 2007, 03:16:58
cafte rockery, prave som sa vratil mega gpc piva :))))))  ja , rastik progy:) som dost opity, ale bolo dobre:)

Hej hej, fajn bolo, len to teplo ma spolu s opicou nemilosrdne nici. :X
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Konečník

kebyste radsej vjac hrali ako chlastali

Martinlm

Quote from: Konečník on 10. Jún , 2007, 15:06:34
kebyste radsej vjac hrali ako chlastali
Radi by, ale alkohol je pre nich praca na plny uvazok a nenechava moc priestoru nejakym konickom.

Martinlm

Ved vies. ONI. Uniesli Elvisa a robia rozne nie bezne pokusy na beznych ludoch. Plus sa nam seru do poli, kde robia kruhy.