Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Pitu

Keď sa teda dohodnete na pivo na večer, crnknite mi niekto, už sem dnes nezavítam. ;)  :drink:

Altostratus

No...vyzerá to, že na dnes sa mi zľahka zmenil plán, takže asi to nestíham. Ale zajtra po deviatej by som mal môcť.

rastis

Serem Vam na cele nedohodnute pivo. Kupim si sedmicku Merlotu z Chille a pustim si k nej serial Black Books

http://www.csfd.cz/film/115675-black-books/

:drink:

Majo Fero

swordy

booooooooooooooooooooooooooooooooooze mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj to uz je svetlo?????????

Iggy

hehehe, zavislak  ;D  ja som sa prave zobudil a hlava mi tresti. progac si u mna zabudol cigy a dve piva. kurwa, to bol zatah  :-\  :drink: :drink:
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

proghopik

Quote from: Iggy on 06. Júl , 2007, 15:39:16
hehehe, zavislak  ;D  ja som sa prave zobudil a hlava mi tresti. progac si u mna zabudol cigy a dve piva. kurwa, to bol zatah  :-\  :drink: :drink:

Bolo veselo. :drink: Aj temy boli pestre. ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Altostratus

Tak v júli sme si dali od piva pokoj, čo v auguste?

iMbUS

mohlo by byt..v juli sme sa opili aj bez piva, v auguste .... som sa tiez opil, no dobre, ale chcem sa zas.
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

Pitu

Navrhujem štvrtok 16.8.  ;)

Altostratus

Predbežne by som mohol, ale z istotou to zistím až v pondelok.

iMbUS

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

Pitu

Ešte by sa dala kľudne aj streda. Môžme hneď sčerstva predebatovať Meolov koncertík. ;)

Tá by mi aj sekla viac. Ste aj za stredu 15.8., alebo kto ďalší ešte môže aj vtedy?

Altostratus

rastis

SURNE !!!

Pivo je v stredu 15.8 alebo vo stvrtok 16.8 ?