Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 22:46:52
Strán: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 47 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Japonské gitary prelomu 70-tych a 80-tych rokov  (Prečítané 289663 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #360 kedy: 19. August , 2009, 18:01:24 »

Exhumer:

toto ? viem, blby napis na hlave :)

http://cgi.ebay.com/Rare-Epiphone-by-Gibson-Les-paul-Gold-top-L-tenon-Japan_W0QQitemZ120459357775QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item1c0befee4f&_trksid=p3911.c0.m14

alebo toto:

http://cgi.ebay.com/Orville-Les-Paul_W0QQitemZ140322951280QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item20abe65070&_trksid=p3286.m20.l1116

priznavam, ze by som si rad niektoru z tych, co Ti davam aj vyskusal, tak zato Ti ich tu nukam :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #361 kedy: 19. August , 2009, 18:02:18 »

Nema to proste tu hodnotu, hodnota vyrobku by mala byt cena materialu a cena prace a este daka ta marketingova prirazka za znacku. A v tomto pripade viacnasobne prevysuje marketingova prirazka cenu vyroby.

ty prosim Ta o com tu teraz meles ? :) ten Navigator Custom bol napriklad handmade, vsimol si si to vobec ?  Žmurk
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #362 kedy: 19. August , 2009, 18:03:07 »

dohodol som sa so sebou, ze pockam na javor top burny, ale nejaky fakt popici standart alebo custom aj ked maju morene palisandrove hmatniky...budem cihat
Zaznamenané

WEIRD THRASH
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #363 kedy: 19. August , 2009, 18:03:58 »

ty prosim Ta o com tu teraz meles ? :) ten Navigator Custom bol napriklad handmade, vsimol si si to vobec ?  Žmurk
Vsimol aj tak sa mi to zda predrazene. :) Na zdravie!
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #364 kedy: 19. August , 2009, 18:09:46 »

ja rozumiem, comu chapes... aj by som rad, ze ale financie mam len 1 jedny Na zdravie!
Zaznamenané

WEIRD THRASH
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #365 kedy: 19. August , 2009, 18:21:46 »

kym to niekto za tie love kupuje, tak nie je o com. inac mozme debatovat o hocicom na celom svete ci predrazene je, alebo nie. mechanizmus trhu nepusti  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #366 kedy: 19. August , 2009, 18:24:53 »

cize 1000€ hovoris ? a myslis, ze miestny gitarar Ti za to handmade LP copy vyrobi ? ked uz si sa nimi tu ohanal...
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #367 kedy: 19. August , 2009, 18:30:18 »

cize 1000€ hovoris ? a myslis, ze miestny gitarar Ti za to handmade LP copy vyrobi ? ked uz si sa nimi tu ohanal...
Za 1000 mozno nie, ale za tych 1700 uz pravdepodobne ano.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #368 kedy: 19. August , 2009, 18:36:16 »

Za 1000 mozno nie, ale za tych 1700 uz pravdepodobne ano.

takze od gitarara je 1700 (pravdepodobne) OK, ale za japonsky 35 rocny handmade nastroj to je strasne predrazene a mne sisi, ked to sem davam ? ESP je navyse znacka, a nijak lacna Žmurk za tie obslahnute LP tvary to je v pohode cena ?

http://www.thomann.de/de/esp_eclipse_ii_qm_stbk.htm
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #369 kedy: 19. August , 2009, 18:53:41 »

takze od gitarara je 1700 (pravdepodobne) OK, ale za japonsky 35 rocny handmade nastroj to je strasne predrazene a mne sisi, ked to sem davam ? ESP je navyse znacka, a nijak lacna Žmurk za tie obslahnute LP tvary to je v pohode cena ?

http://www.thomann.de/de/esp_eclipse_ii_qm_stbk.htm
vskratke na vsetko ano Bavím sa skvele, ale mozno mas pravdu, ale maju tie gitary taku hodnotu, ked prve co musis pri kupe spravit vymenit hardware preprazcovat a podobne a to drevo je naozaj taka rarita?
Zaznamenané

I love my VHT!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #370 kedy: 19. August , 2009, 18:55:04 »

ten Navigator Custom bol napriklad handmade, vsimol si si to vobec ?  Žmurk

Moze byt, len je tazsie predatelny ako Gibson za tu istu cenu. O zvuku nemam sajnu, nemam s takymito drahsimi Japoncami skusenosti. Z tych lacnejsich co som skusal, tak sa bohuzial Gibsonom nerovnal ani jeden este (a to som ich uz skusal ozaj dost). Co je zas ozaj za 1/3 - 1/2 cenu aj tak fajn. Stale mi z toho ale vychadza, ze ked tak Japoncov, tak skor kopie Fendrov, tie su na to podla mna lepsie v priemere.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #371 kedy: 19. August , 2009, 18:56:54 »

ked prve co musis pri kupe spravit vymenit hardware preprazcovat a podobne a to drevo je naozaj taka rarita?

Preco? Moja najmladsia gitara mimo novej jednej ma 39 rokov a vsetky maju original hardware aj prazce. Pritom hralo sa na nich dost. U kvalitnych gitar hardware vydrzi neskutocne dlho, elektronika tiez, to ozaj nie je problem.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #372 kedy: 20. August , 2009, 08:05:48 »

"hralo dost" - s tymto by som bol opatrnejsi - co je to hralo dost? kedy prestali hrat dost? ved ty sam sa tych gitar bojis chytit aby si im nesposobil ujmu svojimi jedovatymi paprcami. zaujimalo by ma, ze ci tu niekto ma gitaru na ktoru aktivne a pravidelne "hrava dost" a prazce ma stale ok.
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #373 kedy: 20. August , 2009, 08:39:24 »

"hralo dost" - s tymto by som bol opatrnejsi - co je to hralo dost? kedy prestali hrat dost?

Jednu vlastnil aktivny koncertny muzikant napriklad. Ine co som mal podobne, bolo na nich pravidelne hrane. Len dve co som mal boli podpostelne. Kvalitnej gitare vek len pridava a prazce vymenit aj keby bolo treba je najmenej. Zaujimave ze zas su tu mudri ti, co nikdy nic stare nemali.  ?§!.
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #374 kedy: 20. August , 2009, 09:21:21 »

tak na mojej base by vymena prazcov neuskodila - hraval na nej pravidelne ivan zadrabaj v babylone a dalsich kapelach, potom dalsi aktivne koncertujuci muzikant a teraz na nu u mna sada prach. a to ma podstatne menej rokov.
ale preto som sa tak vyjadril, ze by bolo zaujimave pocut tie skusenosti od aktivnych hracov co maju nejaky nastroj aspon generaciu. ja viem ze tvoja reputacia s novym juniorom padla, ale hnevat sa nemusis  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 47 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.031 sekund, 22 otázok.