Preskočiť na obsah fóra

Novy stary prirastok - 1974 Hiwatt SE4122

Started by proghopik, 08. August , 2006, 18:12:41

proghopik

Takze som sa konecne uplne odvratil od novovyrobeneho vybavenia, demarshallizoval a zohnal vhodnu nevestu k ampu. :laugh:
Debna je original z roku 1974, ma povodne repraky 50w Fane s obrovskymi magnetmi specialne robene pre Hiwatty. Je vhodna aj na basgitaru, takze by som si mohol nejaku casom zohnat. :laugh: Je v dobrom stave, napriek tomu, ze na nej bolo dost hrane, patrila jednemu gitaristovi z nejakej starsej nemeckej kapely. Sokujuca je jej hmotnost, kedze je o min. 10 kg tazsia ako Marshall a najtazsia aku som kedy skusal. Musi mat slusne okolo 50 kg, takze to bude fakt zabava, ked ju budem vlacit. Nastastie mi vlezie do auta. Detailne o zvuku zatial kvoli nedostatku testovania pisat nebudem, len mozem povedat, ze rozdiel vo zvuku je daleko vacsi ako som cakal a ze som viac nez spokojny.
Je mi hlavne jasne ze k starym Hiwattom nema vyznam pouzivat ine debny a reproduktory ako tieto Fane, lebo kvoli ich specifickemu zvuku im ostatne debny/repraky potieraju charakter a spinia ich cisty zvuk. Viac neskor a snad aj nejake ukazky, teraz musim hlavne mat priestor, kde to mozem vypalit naplno. :woohoo:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Jimi Cimbala

Mudro.K HIWATT hlave patri HIWATT box.Inak to nie je ono.