Valla
|
|
« Odpoveď #255 kedy: 26. Jún , 2008, 12:26:13 » |
|
kerý sak pali to je basak ja svina
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #256 kedy: 26. Jún , 2008, 12:27:26 » |
|
no to určite nie su
sak jasne ze nejsu najlepsie su do 90.roku potom stoja za picu preto aj tubla tak klesla.
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #257 kedy: 26. Jún , 2008, 12:28:38 » |
|
presne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #258 kedy: 26. Jún , 2008, 12:34:46 » |
|
jake albumy boli po 90. roku? tie koledy a tak?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #259 kedy: 26. Jún , 2008, 12:44:12 » |
|
v 1990 nebo peklo raj.... bomba podla mna...stale este stara era ....az potom to islo dole vodou....ale posledny album patriot je podla mna hodne slusny album....dobre songy a piesen pre doda je hit jak za starych cias
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #260 kedy: 26. Jún , 2008, 12:46:55 » |
|
jake albumy boli po 90. roku? tie koledy a tak?
po nebo peklo raj bol volanie divociny tusim 92,potom tie koledy no a potom ten album znovuzrodenie (95ci 96)cisty popik to uz bolo tusim s dubanom a toporom...potom este okolo 2000roku vydali cosi ale to si uz nepamatam zrejme to stalo za hovno
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #261 kedy: 26. Jún , 2008, 12:49:18 » |
|
tak palo horvath je fakt fantasticky...ale technicky tu nieje o com http://youtube.com/watch?v=ui29WEzHwQc btw...preco odisiel horvath?
|
|
« Posledná zmena: 26. Jún , 2008, 12:49:58 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #262 kedy: 26. Jún , 2008, 13:05:19 » |
|
niekto (tusim valla) spominal ze horvath hral na pasivnom P basse - tu vidno ze nie - aspon teda P bassy s troma potakmi boli aktivne.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #263 kedy: 26. Jún , 2008, 13:30:05 » |
|
fakt hral na pasivne p base,pockaj ale on tam ma aj pri kobilke snimac tak to ma dve volume kua ale tomu nechapem lebo tu basu mal stale jednu hovoril to v jednom rozhovore asi si tam dal namotovat este jeden snimac alebo ja neviem sak do JCM800 z aktivnou basou je cista smrt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #264 kedy: 26. Jún , 2008, 13:37:10 » |
|
tak palo horvath je fakt fantasticky...ale technicky tu nieje o com http://youtube.com/watch?v=ui29WEzHwQc btw...preco odisiel horvath?
ide o to ze topor je gitarista lepsi nez durinda a nie basak iba v tublatanke hra na basu palo odisiel preto lebo mu zajebalo mal peniaze a uz ho nebavilo sa jebat po ceskoslovensku a inych statoch ked bol sebo ci jak sa volal ten manazer tak mali 30koncertou do mesiaca a to bolo vela,pali si chcel rozbehnut nejaku firmu tak si ju aj rozbehol a na tublatanku nemal uz cas mali koncert v prahe natrieskany stadion a pali neprisiel na koncert tak ho odvolali a potom to islo dole vodou na picu albumy,ziadny fanusci.... potom este odisiel aj duro cerny lebo mal problemi z drogami lebo hraval este aj zo slobodkou tam sa dal do kopy asi z svetom korbelom alebo co aj tak je na vyne wisky lebo ho tam dotiahol on lebo robil vtedy technika v tublatanke ze vraj sa podlizoval matovi a tak ......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #265 kedy: 26. Jún , 2008, 13:38:05 » |
|
fakt hral na pasivne p base,pockaj ale on tam ma aj pri kobilke snimac tak to ma dve volume kua ale tomu nechapem lebo tu basu mal stale jednu hovoril to v jednom rozhovore asi si tam dal namotovat este jeden snimac alebo ja neviem sak do JCM800 z aktivnou basou je cista smrt pravdu mas, nevsimol som si kobylkovy
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #266 kedy: 26. Jún , 2008, 13:43:18 » |
|
ide o to ze topor je gitarista lepsi nez durinda a nie basak iba v tublatanke hra na basu palo odisiel preto lebo mu zajebalo mal peniaze a uz ho nebavilo sa jebat po ceskoslovensku a inych statoch ked bol sebo ci jak sa volal ten manazer tak mali 30koncertou do mesiaca a to bolo vela,pali si chcel rozbehnut nejaku firmu tak si ju aj rozbehol a na tublatanku nemal uz cas mali koncert v prahe natrieskany stadion a pali neprisiel na koncert tak ho odvolali a potom to islo dole vodou na picu albumy,ziadny fanusci.... potom este odisiel aj duro cerny lebo mal problemi z drogami lebo hraval este aj zo slobodkou tam sa dal do kopy asi z svetom korbelom alebo co aj tak je na vyne wisky lebo ho tam dotiahol on lebo robil vtedy technika v tublatanke ze vraj sa podlizoval matovi a tak ...... kokos to su vsetci fakt taky fetaci..je to mozne ...slobodna,tublatanka..este kto?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #267 kedy: 26. Jún , 2008, 13:44:54 » |
|
ide o to ze topor je gitarista lepsi nez durinda a nie basak iba v tublatanke hra na basu palo odisiel preto lebo mu zajebalo mal peniaze a uz ho nebavilo sa jebat po ceskoslovensku a inych statoch ked bol sebo ci jak sa volal ten manazer tak mali 30koncertou do mesiaca a to bolo vela,pali si chcel rozbehnut nejaku firmu tak si ju aj rozbehol a na tublatanku nemal uz cas mali koncert v prahe natrieskany stadion a pali neprisiel na koncert tak ho odvolali a potom to islo dole vodou na picu albumy,ziadny fanusci.... potom este odisiel aj duro cerny lebo mal problemi z drogami lebo hraval este aj zo slobodkou tam sa dal do kopy asi z svetom korbelom alebo co aj tak je na vyne wisky lebo ho tam dotiahol on lebo robil vtedy technika v tublatanke ze vraj sa podlizoval matovi a tak ...... pocuj, taras tu 2 na 3... ci to vsetko tak bolo naozaj ako tvrdis ? ja teda neviem, ale viem, ze keby som sa o to niekedy zaujimal, radsej sa pojdem pytat inde, ako za Tebou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #268 kedy: 26. Jún , 2008, 13:45:28 » |
|
kokos to su vsetci fakt taky fetaci..je to mozne ...slobodna,tublatanka..este kto? Dorian Grey
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #269 kedy: 26. Jún , 2008, 13:45:34 » |
|
kokos to su vsetci fakt taky fetaci..je to mozne ...slobodna,tublatanka..este kto? no v tublatanke uz neni nikdo a v slobodke neviem musis sa tema opytat ja ich nepoznam ja som napisal co som sa dozvedel inak toto je dobra vec http://youtube.com/watch?v=4L0gr4Y48eM&feature=related
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|