homar
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 16. Máj , 2008, 22:24:16 » |
|
no jo nehra mi to jak horvathovy ale to je asi boxom
a nebude to nahodou v paprciach?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 17. Máj , 2008, 12:11:07 » |
|
prave pocuvam vyberofku a je to fakt supa...dotik ruzom na pohar je krasna vec..velmi sa mi paci tublatanka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #227 kedy: 17. Máj , 2008, 15:31:57 » |
|
prave pocuvam vyberofku a je to fakt supa...dotik ruzom na pohar je krasna vec..velmi sa mi paci tublatanka hlavne to solo je vyborne,uz viem co pouziva iba EQ od bossa.
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 17. Máj , 2008, 16:02:01 » |
|
hlavne to solo je vyborne,uz viem co pouziva iba EQ od bossa.
no...je to proste pecka pesnicka..velmi pekna..odkial vies ze iba eq???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 17. Máj , 2008, 19:28:21 » |
|
no...je to proste pecka pesnicka..velmi pekna..odkial vies ze iba eq???
no viem hovoril mi to jeden clen fora co snim hraval
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 17. Máj , 2008, 20:02:04 » |
|
brutalny song je rieka....to co tam stvara durinda na konci nema podla mna v celej jeho tvorbe obdobu
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 17. Máj , 2008, 20:27:01 » |
|
Podla mna je Tublatanka naj legenda v historii Slovenskej pop/rock hudby.A hlavne, ze aj v roku 2008 neziju, len zo straych zasluh, ako mnohi ich rovesnici posoobiaci na scene dodnes....a tym nemyslim, iba Slovenske skupiny....
|
|
« Posledná zmena: 17. Máj , 2008, 20:39:24 od Jimi Cimbala »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 17. Máj , 2008, 20:27:46 » |
|
A, tak zas...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 17. Máj , 2008, 21:11:54 » |
|
co ? sak sa rozpis, nie ze naznacis a potom nedokoncis, to potom ako keby si nic nepovedal. a inak suhlasim, stara Tublatanka bola vyborna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 17. Máj , 2008, 23:44:26 » |
|
ja pocuvam hlavne staru tubulu od 1985-1992 sa da velmi dobre pocuvat a hlavne skusime to cez vesmir,o nas ,stojim padam ,nebo peklo raj........................je ich velmi vela,podla mna v polovici osemdesiatych rokou boli najlepsi na slovenskej scene
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 19. Máj , 2008, 18:17:24 » |
|
Bublatanku mam rát aj ja, nemam sice od nich moc napočuvanô, aľe do roku 1988 vratane robili krute hity
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 01. Jún , 2008, 17:41:31 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ronald G.
náhodný pocestný
Príspevkov: 124
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 06. Jún , 2008, 18:29:54 » |
|
Ako je to vlasne s tym ze boli spriahnuty z červenymi ( komunistami ) , mnohi hovoria ze boli s nimi za dobre a preco potom v klipe pravda vitazi ukazuju take hviezdy ako Stalin s hviezdami ako Hitler , ved ja byt komunista tak ma to nasere
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 06. Jún , 2008, 18:34:27 » |
|
Ako je to vlasne s tym ze boli spriahnuty z červenymi ( komunistami ) , mnohi hovoria ze boli s nimi za dobre a preco potom v klipe pravda vitazi ukazuju take hviezdy ako Stalin s hviezdami ako Hitler , ved ja byt komunista tak ma to nasere Ale klip bol natoceny uz po revolucii:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 06. Jún , 2008, 19:03:05 » |
|
Ako je to vlasne s tym ze boli spriahnuty z červenymi ( komunistami ) , mnohi hovoria ze boli s nimi za dobre a preco potom v klipe pravda vitazi ukazuju take hviezdy ako Stalin s hviezdami ako Hitler , ved ja byt komunista tak ma to nasere to je kokotina jak vypražany lad....a s komančami kto nebol za dobre bol v base..a je tam ešte teraz ako hnojivak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|