Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 12:02:18
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 50 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TUBLATANKA  (Prečítané 220454 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #255 kedy: 26. Jún , 2008, 12:26:13 »

kerý  Huh!
sak pali Som frajer Na zdravie!
to je basak ja svina Na zdravie!
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
Valla
miestny štamgast

« Odpoveď #256 kedy: 26. Jún , 2008, 12:27:26 »

no to určite nie su
sak jasne ze nejsu najlepsie su do 90.roku potom stoja za picu  Bacha na vec kamo! preto aj tubla tak klesla.
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #257 kedy: 26. Jún , 2008, 12:28:38 »

Na zdravie! presne
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #258 kedy: 26. Jún , 2008, 12:34:46 »

jake albumy boli po 90. roku? tie koledy a tak?
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #259 kedy: 26. Jún , 2008, 12:44:12 »

v 1990 nebo peklo raj.... bomba podla mna...stale este stara era ....az potom to islo dole vodou....ale posledny album patriot je podla mna hodne slusny album....dobre songy a piesen pre doda je hit jak za starych cias
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #260 kedy: 26. Jún , 2008, 12:46:55 »

jake albumy boli po 90. roku? tie koledy a tak?
po nebo peklo raj bol volanie divociny tusim 92,potom tie koledy no a potom ten album znovuzrodenie (95ci 96)cisty popik to uz bolo tusim s dubanom a toporom...potom este okolo 2000roku vydali cosi ale to si uz nepamatam zrejme to stalo za hovno
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #261 kedy: 26. Jún , 2008, 12:49:18 »

tak palo horvath je fakt fantasticky...ale technicky tu nieje o com   http://youtube.com/watch?v=ui29WEzHwQc     btw...preco odisiel horvath?
« Posledná zmena: 26. Jún , 2008, 12:49:58 od lacrosse » Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #262 kedy: 26. Jún , 2008, 13:05:19 »

niekto (tusim valla) spominal ze horvath hral na pasivnom P basse - tu vidno ze nie - aspon teda P bassy s troma potakmi boli aktivne.
Zaznamenané

o-yep sro
Valla
miestny štamgast

« Odpoveď #263 kedy: 26. Jún , 2008, 13:30:05 »

fakt hral na pasivne p base,pockaj ale on tam ma aj pri kobilke snimac tak to ma dve volume  Si píš!!!
kua ale tomu nechapem lebo tu basu mal stale jednu hovoril to v jednom rozhovore asi si tam dal namotovat este jeden snimac alebo ja neviem sak do JCM800 z aktivnou basou je cista smrt Bavím sa skvele
Zaznamenané

Valla
miestny štamgast

« Odpoveď #264 kedy: 26. Jún , 2008, 13:37:10 »

tak palo horvath je fakt fantasticky...ale technicky tu nieje o com   http://youtube.com/watch?v=ui29WEzHwQc     btw...preco odisiel horvath?
ide o to ze topor je gitarista lepsi nez durinda a nie basak iba v tublatanke hra na basu Si píš!!! Si píš!!!
palo odisiel preto lebo mu zajebalo Bacha na vec kamo!
mal peniaze a uz ho  nebavilo sa jebat po ceskoslovensku a inych statoch ked bol sebo ci jak sa volal ten manazer tak mali 30koncertou do mesiaca a to bolo vela,pali si chcel rozbehnut nejaku firmu tak si ju aj rozbehol a na tublatanku nemal uz cas  Bacha na vec kamo! Bacha na vec kamo!
mali koncert v prahe natrieskany stadion a pali neprisiel na koncert tak ho odvolali a potom to islo dole vodou  Bacha na vec kamo! na picu albumy,ziadny fanusci....
potom este odisiel aj duro cerny lebo mal problemi z drogami lebo hraval este aj zo slobodkou tam sa dal do kopy asi z svetom korbelom alebo co aj tak je na vyne wisky lebo ho tam dotiahol on lebo robil vtedy technika v tublatanke ze vraj sa podlizoval matovi a tak ......
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #265 kedy: 26. Jún , 2008, 13:38:05 »

fakt hral na pasivne p base,pockaj ale on tam ma aj pri kobilke snimac tak to ma dve volume  Si píš!!!
kua ale tomu nechapem lebo tu basu mal stale jednu hovoril to v jednom rozhovore asi si tam dal namotovat este jeden snimac alebo ja neviem sak do JCM800 z aktivnou basou je cista smrt Bavím sa skvele

pravdu mas, nevsimol som si kobylkovy  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #266 kedy: 26. Jún , 2008, 13:43:18 »

ide o to ze topor je gitarista lepsi nez durinda a nie basak iba v tublatanke hra na basu Si píš!!! Si píš!!!
mal peniaze a uz ho  nebavilo sa jebat po ceskoslovensku a inych statoch ked bol sebo ci jak sa volal ten manazer tak mali 30koncertou do mesiaca a to bolo vela,pali si chcel rozbehnut nejaku firmu tak si ju aj rozbehol a na tublatanku nemal uz cas  Bacha na vec kamo! Bacha na vec kamo!
mali koncert v prahe natrieskany stadion a pali neprisiel na koncert tak ho odvolali a potom to islo dole vodou  Bacha na vec kamo! na picu albumy,ziadny fanusci....
potom este odisiel aj duro cerny lebo mal problemi z drogami lebo hraval este aj zo slobodkou tam sa dal do kopy asi z svetom korbelom alebo co aj tak je na vyne wisky lebo ho tam dotiahol on lebo robil vtedy technika v tublatanke ze vraj sa podlizoval matovi a tak ......

kokos to su vsetci fakt taky fetaci..je to mozne Bleee...slobodna,tublatanka..este kto?
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #267 kedy: 26. Jún , 2008, 13:44:54 »

pocuj, taras tu 2 na 3... ci to vsetko tak bolo naozaj ako tvrdis ? ja teda neviem, ale viem, ze keby som sa o to niekedy zaujimal, radsej sa pojdem pytat inde, ako za Tebou  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #268 kedy: 26. Jún , 2008, 13:45:28 »

kokos to su vsetci fakt taky fetaci..je to mozne Bleee...slobodna,tublatanka..este kto?

Dorian Grey  Ja som čert..
Zaznamenané
Valla
miestny štamgast

« Odpoveď #269 kedy: 26. Jún , 2008, 13:45:34 »

no v tublatanke uz neni nikdo a v slobodke neviem musis sa tema opytat ja ich nepoznam ja som napisal co som sa dozvedel Bavím sa skvele
inak toto je dobra vec Som metlak
http://youtube.com/watch?v=4L0gr4Y48eM&feature=related
Zaznamenané

Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 50 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 23 otázok.