lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286
www.bandzone.cz/oldrockers
|
|
« Odpoveď #465 kedy: 28. Jún , 2009, 14:23:05 » |
|
Ono tá marshall stena brutálne dobre vyzerá a musí to byt dobré pred nou stát, ale tiež by ma zaujímalo či to tam bolo len na parádu. Ale keď branko to videl tak asi to je fakt len na parádu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #466 kedy: 28. Jún , 2009, 15:13:35 » |
|
Ono tá marshall stena brutálne dobre vyzerá a musí to byt dobré pred nou stát, ale tiež by ma zaujímalo či to tam bolo len na parádu. Ale keď branko to videl tak asi to je fakt len na parádu. Zeby na tom hral Kabat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #467 kedy: 28. Jún , 2009, 15:27:33 » |
|
Zeby na tom hral Kabat?
jasne a na hardcaseoch mali Tcka
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #468 kedy: 28. Jún , 2009, 16:16:00 » |
|
Zeby na tom hral Kabat?
hej, na festaku v presove
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #469 kedy: 28. Jún , 2009, 18:04:21 » |
|
aj na topfeste to mali presne také iste za každym po 3 halvy z boxymi akurat na Toporovej strane boli zapnute 2 hlavy na maťovej ani jedna a dole mal toho voxa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #470 kedy: 28. Jún , 2009, 18:12:51 » |
|
jj, otrasny zvuk, ako som uz spominal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #471 kedy: 28. Jún , 2009, 18:21:06 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #472 kedy: 28. Jún , 2009, 19:16:09 » |
|
aj na topfeste to mali presne také iste za každym po 3 halvy z boxymi akurat na Toporovej strane boli zapnute 2 hlavy na maťovej ani jedna a dole mal toho voxa mato ma dojebane vypinace a na niektorych hlavach mu nesvietia aj ked mali krst patriotu tak mu na dvoch hlavach nesvietili
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #473 kedy: 28. Jún , 2009, 19:17:41 » |
|
ale pochybujem mato je lenivy preto si nosi iba vox a snad nebude brat marshall ked nan nehra sak neni koko*t,on je marshallfil jak ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #474 kedy: 28. Jún , 2009, 19:20:51 » |
|
No,zarobit dake prašule sa daju aj prenajmom aparatury. Ked sa tam trepem,nech z toho čo najviac vytlčiem. / len taka uvaha,lebo neviem,či na to hrali dake ine kapely/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #475 kedy: 28. Jún , 2009, 19:22:49 » |
|
No,zarobit dake prašule sa daju aj prenajmom aparatury. Ked sa tam trepem,nech z toho čo najviac vytlčiem. / len taka uvaha,lebo neviem,či na to hrali dake ine kapely/ tak toto pochybujem ja by som nedal na marshall boxi nikoho hrat ani by som nepozical lebo muzikanti su kok*ti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #476 kedy: 28. Jún , 2009, 19:27:36 » |
|
tak toto pochybujem ja by som nedal na marshall boxi nikoho hrat ani by som nepozical lebo muzikanti su kok*ti No jo,ale za prachy z prenajmov si kupiš takych boxov tolko,že spraviš hradby okolo celych Prasoviec- či jak sa to volá.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #477 kedy: 28. Jún , 2009, 19:31:41 » |
|
No jo,ale za prachy z prenajmov si kupiš takych boxov tolko,že spraviš hradby okolo celych Prasoviec- či jak sa to volá. jasne ze ano ale ja mam zatim jeden box marshall a ten nedam z ruky stara 800vka a mato ma tiez secko stare ampy a bedne a secko kupil v UK a doviezol takze si zazil svoje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #478 kedy: 12. Júl , 2009, 12:57:36 » |
|
je to tak... na jednej strane 3 boxy Marshallov postavene na kejsoch z nich. na kazdom boxe 3 zosiky Marshall, pravdepodobne realne. vsetky v zasuvke a vsetky zapnute, aby svietili, ziadny ale nezapojeny. vedla toho malicke kombicko, neviem presne ake a z neho signal do jedneho z boxov, ktory je odsnimany majkom, ostatne boxy nezapojene. velmi srandovna situacia, ako pan M. D. dosiel na podium s uz ozivenou gitarou (pekny Squier a vysielacka) a rovno cestou hrabol do strun a posteloval cosi na prvom Marshalle, zase hrabol, posteloval na druhom Marshalle, zase hrabol, posteloval na tretom Marshalle a este raz hrabol a pridal volume na kombicku potom do mikrofonu poprosil pana zvukara, ze nech este cosi porobi s gitarovymi frekvenciami, aby to bolo dobre v skutocnosti to moc dobre nebolo, znelo to ako male lacne kombicko s digitalnymi presetami, nijake, nemastne, neslane, gumene... ale zase je pravda, ze to podium zdialky s tymi Marshall boxami dobre vyzeralo. ktovie preco na to nehra. hocijaka bezna lampova hlava by mu hrala lepsie si myslim... neviem, ako bolo pozapajany pan basak, tiez tam mal nejake Marshall boxy. sudiac podla zvuku vonku to mozno mal podobne, ako M. D. ale je fajn, ze koncertuju a ze ludom sa to lubi. v zasade nehrali zle...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #479 kedy: 12. Júl , 2009, 14:06:08 » |
|
je to tak... na jednej strane 3 boxy Marshallov postavene na kejsoch z nich. na kazdom boxe 3 zosiky Marshall, pravdepodobne realne. vsetky v zasuvke a vsetky zapnute, aby svietili, ziadny ale nezapojeny. vedla toho malicke kombicko, neviem presne ake a z neho signal do jedneho z boxov, ktory je odsnimany majkom, ostatne boxy nezapojene. velmi srandovna situacia, ako pan M. D. dosiel na podium s uz ozivenou gitarou (pekny Squier a vysielacka) a rovno cestou hrabol do strun a posteloval cosi na prvom Marshalle, zase hrabol, posteloval na druhom Marshalle, zase hrabol, posteloval na tretom Marshalle a este raz hrabol a pridal volume na kombicku potom do mikrofonu poprosil pana zvukara, ze nech este cosi porobi s gitarovymi frekvenciami, aby to bolo dobre v skutocnosti to moc dobre nebolo, znelo to ako male lacne kombicko s digitalnymi presetami, nijake, nemastne, neslane, gumene... ale zase je pravda, ze to podium zdialky s tymi Marshall boxami dobre vyzeralo. ktovie preco na to nehra. hocijaka bezna lampova hlava by mu hrala lepsie si myslim... neviem, ako bolo pozapajany pan basak, tiez tam mal nejake Marshall boxy. sudiac podla zvuku vonku to mozno mal podobne, ako M. D. ale je fajn, ze koncertuju a ze ludom sa to lubi. v zasade nehrali zle... asi mu to uz jebe nacisto co je v USA aby mu platili za reklamu ? ale mozno ma tie ampy pokazene a nema mu ich kdo opravit ale ja som mu to videl tak ze mal 3 ampy 800vku,900vku a JMPcko 800vku a 900vku prepojenu do nej isiel este jeden kabel neviem kam a mic na bednu a JMPcko nemal ani zapnute ale tie dve hlavy mal realne zapnute a tiez steloval na 900vke a bolo to pocut v PAcku ze tam nieco urobil.....
|
|
« Posledná zmena: 12. Júl , 2009, 14:13:37 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|