Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 09:46:38
Strán: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 50 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TUBLATANKA  (Prečítané 220152 krát)
0 užívateľov a 90 Hostí prehliada túto tému.
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #480 kedy: 13. Júl , 2009, 12:46:49 »

cele je to trosku smiesne, s tymi "naoko" aparatmi...  ha ha ha ale s velkou chutou sa pojdem pozriet na tublu, budu v ZH niekedy v auguste ci kedy - city fest. a aby som bol ferovy, pojdem presne s takymi istymi ocakavaniami ako som na nich bol v roku 1990. dufam, ze nesklamu.  potom dam report  Žmurk
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #481 kedy: 13. Júl , 2009, 13:42:18 »

pojdem presne s takymi istymi ocakavaniami ako som na nich bol v roku 1990. dufam, ze nesklamu.  potom dam report  Žmurk

Potom sa obavam, ze poriadne sklamu.  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
MMM
Hosť
« Odpoveď #482 kedy: 13. Júl , 2009, 14:01:53 »

Ja ho nechapem, preco nehra normalne na jednej serioznej hlave a koniec. Ked o sebou vlaci tolko aparotu a nakoniec hra na modelingovy vox...to je tragedia. Radsej nech si neberie nic a hra do mixu z nejakym podom, lebo mat aparat za sebou a nehran nan je totalny kokotizmus podla mna.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #483 kedy: 13. Júl , 2009, 14:08:45 »

Ja ho nechapem, preco nehra normalne na jednej serioznej hlave a koniec. Ked o sebou vlaci tolko aparotu a nakoniec hra na modelingovy vox...to je tragedia. Radsej nech si neberie nic a hra do mixu z nejakym podom, lebo mat aparat za sebou a nehran nan je totalny kokotizmus podla mna.

asi zistil ze na tie marshaly sa neda hrat ale kvoli takym ako valla to nosi aby nestratil ortodoxnych  fandov
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #484 kedy: 13. Júl , 2009, 14:31:17 »

asi zistil ze na tie marshaly sa neda hrat ale kvoli takym ako valla to nosi aby nestratil ortodoxnych  fandov
nonoon Nezahrávaj sa
neni pravda praveze on v kazdom rozhovore spomina marshall aky je to popici aparat ze to je zaklad rokovej muziky Bavím sa skvele
tak neviem kde je chyba mozno mu na stare kolena jebe a mysli si ze ked ma za sebou haldu marshalou ze je v 88mom roku niekde na stadione a ovlada ludi a ma 20rockou Bavím sa skvele
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #485 kedy: 14. Júl , 2009, 07:47:31 »

nonoon Nezahrávaj sa
neni pravda praveze on v kazdom rozhovore spomina marshall aky je to popici aparat ze to je zaklad rokovej muziky Bavím sa skvele
tak neviem kde je chyba mozno mu na stare kolena jebe a mysli si ze ked ma za sebou haldu marshalou ze je v 88mom roku niekde na stadione a ovlada ludi a ma 20rockou Bavím sa skvele
Si nevide Forest Gumpa ? co povedal ,ze s akou palkou hral v Cine  Beeee
Nemyslim si sice ,ze M.D. ma nejake provizie z toho,ze pokazde smicia tie opachy ,ale ako impozantna kulisa je to popici ... sak to nevlaci vlastnorucne  Som metlak
inak aj mne sa paci marshall  Beeee
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #486 kedy: 14. Júl , 2009, 08:01:41 »

Asi by bolo vhodne zistit,jak to ma vlastne pozapajane. Z toho Voxu može použivat "preamp" a ist do koncov tych Marshalov. Na zdravie! Môže si prepinat-na niektore skladby použiva Vox,na niektore Marshall.   Na zdravie! Tych možností je viac.  Na zdravie!  A vlastne je to aj tak jedno, 99% posluchačov je fuk cez čo hra.  Na zdravie! A mne tiež. Zdravíčko
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #487 kedy: 14. Júl , 2009, 08:03:12 »

Asi by bolo vhodne zistit,jak to ma vlastne pozapajane. Z toho Voxu može použivat "preamp" a ist do koncov tych Marshalov. Na zdravie! Môže si prepinat-na niektore skladby použiva Vox,na niektore Marshall.   Na zdravie! Tych možností je viac.  Na zdravie!  A vlastne je to aj tak jedno, 99% posluchačov je fuk cez čo hra.  Na zdravie! A mne tiež. Zdravíčko
Ak si pozries 36. stranu tejto temy, tak zistis, ze hra len na tych divnych Voxoch.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #488 kedy: 14. Júl , 2009, 08:12:39 »

Ak si pozries 36. stranu tejto temy, tak zistis, ze hra len na tych divnych Voxoch.
Ak si pozrieš 38 stranu tejto temy,tak zistiš,že tam Valla pisal  / a niekde aj rastis/,že tie Marshally mal zapojene ,niečo na nich krutil a v P.A.-čku to bolo počut.
« Posledná zmena: 14. Júl , 2009, 08:18:22 od udry » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #489 kedy: 14. Júl , 2009, 08:21:06 »

rudy bol si na tych koncertoch ? ja som bol a ten zvuk nesiel cez to...bol som vpredu a to by som ten tlak citil...je to asi tak, ako povedal rasto...

nechapem toho mata, asi mu napisem mail, nech s tym nieco porobi, pretoze zvuk ma otrasny.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #490 kedy: 14. Júl , 2009, 08:23:43 »

Ak si pozrieš 38 stranu tejto temy,tak zistiš,že tam Valla pisal  / a niekde aj rastis/,že tie Marshally mal zapojene ,niečo na nich krutil a v P.A.-čku to bolo počut.
Ak pojdes na koncert a budes stat vedla tych Marshallov ako ja, tak potom napis, ze cez co hral. :)
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #491 kedy: 14. Júl , 2009, 08:36:27 »

potom do mikrofonu poprosil pana zvukara, ze nech este cosi porobi s gitarovymi frekvenciami, aby to bolo dobre :)

jj: pan zvukar, trosku tych vyssich stredov nech ta gitara ma krasny zvuk, pretoze tento koncert si to zasluzi... trosku zosilnit gitaru, lebo ide teraz to solo... tie hlasky nemeni  :)
Zaznamenané

Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #492 kedy: 21. Júl , 2009, 11:03:16 »

jj: pan zvukar, trosku tych vyssich stredov nech ta gitara ma krasny zvuk, pretoze tento koncert si to zasluzi... trosku zosilnit gitaru, lebo ide teraz to solo... tie hlasky nemeni  :)

to ano on sa hodinu zvuci :D
ale ze vraj na niektorych koncertoch pouziva aj marshall a na niektorych to ma ako okrasu asi alebo co
a ete ked sa zvuci tak ma obycajne tricko a gate a tak vyzera jak roker popici ale ako zacnu hrat tak sa prezlecie do buzi oblecenia:D Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #493 kedy: 21. Júl , 2009, 11:05:52 »

Ja som počul že vraj Maťo aj z Ďurom po koncerte Motorhead povedali že Tubla je lepšia ako Motorhead  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #494 kedy: 21. Júl , 2009, 11:07:22 »

sak glam.. buzi tricko musi byt..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 50 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 24 otázok.